Filmweek 31 door Martijn

Filmweek 31 door Martijn

Filmweek 31

Het was weer een interessante en actieve filmweek. Zoals gewoonlijk presenteer ik het nieuws, opgedeeld in categorieën. Allereerst wil ik een leuke Honest Trailer met jullie delen.

Filmweek 31 door Martijn

Het populaire Pokémon GO heeft namelijk een Honest Trailer gekregen, waar ik wel om kon lachen. Desondanks vroeg onze oud-collega Dennis wat nou eigenlijk de link met films was. Dit zullen we even voor je uitleggen Dennis!

Ten eerste hebben de Honest Trailers een link met films. Daarnaast komt er ook een film van de populaire Pokémon app.

Het meest opmerkelijke nieuws:

Filmweek 31 door Martijn

In Seattle heeft namelijk iemand een Batarang naar de politie gegooid. Dit is een wapen wat ook gebruikt werd door Batman in Christopher Nolans The Dark Knight trilogie. Tevens was de man in het bezit van een zelfgemaakte speer.

 Het leukste nieuwtje:

Filmweek 31 door Martijn

Het Israëlische Weizmann Institute is samen met onderzoekers van het MIT een 3D-scherm aan het ontwikkelen waarbij er geen gebruik hoeft gemaakt te worden van een speciale bril. Dit is zeer interessant, met name voor mensen die een hekel hebben aan de 3D-bril.

Het dieptepunt:

Hollywoods bekendste ghost singer Marni Nixon overleden

De Amerikaanse zangeres Marni Nixon heeft op 86-jarige leeftijd de strijd tegen borstkanker verloren. Nixon was decennialang een van de meest gevraagde zangeressen in Hollywood. Ze zong nummers in voor onder anderen Audrey Hepburn en Marilyn Monroe in films als My Fair Lady, West Side Story, The King and I en Diamonds are a Girl’s Best Friend.

Blogs en Recensies:

Erik Jansen bezocht de nieuwe Jason Bourne film. Lees hier wat hij ervan vond.

Trailers

Ik wilde dit een overbodige sequel noemen, maar in principe was het origineel ook al overbodig. Desondanks is er een trailer verschenen.

Natalie Portman maakt haar regiedebuut met deze film, welke zich onder ander in Jeruzalem afspeelt.

Ook voor Ben-Hur verscheen er weer een spectaculaire trailer.

De trailer voor de aankomende Shyamalan film is veelbelovend, maar mijn collega Sandro dacht daar anders over.

Wederom een flauwe komedie met Zach Galifianakis. De vraag is of deze nog overbodiger is dan Bad Santa.

Deze Nederlandse thriller heeft rollen voor Daan Schuurmans, Susan Visser en Thijs Boermans.

IN DE SPOTLIGHT

Als afsluiter willen we jullie nog wijzen op de nieuwe categorie die wij met Filmhoek gaan beginnen…namelijk ”In De Spotlight”. Dit worden artikelen met satirisch filmnieuws.

Dit waren de meest opvallende nieuwtjes van Filmweek 31. Heb jij nog aanvullingen, plaats dan gerust een reactie of reageer via Facebook.