X-Men: Days of Future Past toont Magneto’s krachten

X-Men: Days of Future Past

Er is een nieuwe behind-the-scenes video vrijgegeven voor X-Men: Days of Future Past.  Bekijk deze hieronder. De film wordt momenteel opgenomen in Montreal. De video laat zien hoe Michael Fassbender’s stunt double een scene filmt waar Magneto vier andere stuntmannen ‘weggooit’.

[youtube Y2lvSqzx3Ac]

De film speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin Magneto’s Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.

X-Men: Days of Future Past wordt geregisseerd door Bryan Singer. Hoofdrollen zijn er voor Hugh Jackman, Patrick Stewart, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Halle Berry, Ellen Page, Ian McKellen, Michael Fassbender, Omar Sy en Peter Dinklage.

Het script werd geschreven door Simon Kinberg en is geïnspireerd op de verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit ‘Uncanny X-Men’ nummers 141 en 142 (1981). X-Men: Days of Future Past draait vanaf 22 mei 2014 in de bioscoop.