Winactie | Vue Openlucht Filmfestival – Beëindigd

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je hier.

Vue Openlucht Filmfestival

Vue en Accres Apeldoorn gaan deze zomer weer in het prachtige bos in Apeldoorn de nieuwste bioscoopfilms vertonen. Vanaf 17 tot en met 25 augustus worden de laatste bioscoophits en filmpremières op een mega filmdoek getoond op een unieke locatie; namelijk midden in de natuur. Het romantische Stadspark Berg en Bos is ook dit jaar weer het decor voor het Vue Openlucht Filmfestival. Wij geven 2×2 vrijkaarten weg voor een film naar keuze! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee!

Filmprogramma

Het Vue Openlucht Filmfestival trekt elk jaar weer meer bezoekers. De bosweide biedt per avond plaats aan meer dan 2000 man, waarvan 500 overdekte zitplaatsen op de tribune. Het festival toont verschillende filmgenres, waaronder de nieuwe blockbusters Mission: Impossible – Fallout, Mamma Mia! Here We Go Again, Incredibles 2 en Jurassic World: Fallen Kingdom. De voorpremière van de film Book Club kan ook op deze unieke locatie bekeken worden. Daarnaast staat de veelbesproken horrorfilm Hereditary op het programma voor de echte durfals.

Mission: Impossible – Fallout 17 augustus
Incredibles 2 18 augustus
Hereditary 19 augustus
Wild 20 augustus
Book Club 21 augustus
Mamma Mia! Here we Go Again 22 augustus
THE MEG 23 augustus
The Spy Who Dumped Me 24 augustus
Jurassic World: Fallen Kingdom 25 augustus

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

[youtube OzyudWx9KnE]

We geven 2×2 vrijkaarten weg voor een film naar keuze. Wil jij kans maken? Vertel ons dan welke film je graag in de open lucht wilt zien en waarom.

Doe nu mee – actie loopt tot 12 augustus aanstaande.

*Extra winkans: Like de Facebookpagina van Filmhoek.nl

Vue Openlucht Filmfestival

Voorwaarden winactie

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Over Accres Apeldoorn BV
Waar Vue verantwoordelijk is voor de techniek en het programma ligt de organisatie van het filmfestival in handen van Accres Apeldoorn BV. Accres beheert en exploiteert vastgoed met een maatschappelijk karakter. Denk hierbij aan zwembaden, kinderboerderijen, wijkcentra en gymzalen. Ook Stadspark Berg en Bos in Apeldoorn valt onder de portefeuille van Accres. Accres organiseert voor het 26ste jaar het Openlucht Filmfestival om onder andere de attractiviteit van het Stadspark te vergroten en draagt daarmee bij aan het toeristisch toplandschap van de gemeente Apeldoorn. Dankzij de steun van sponsoren als Altios kan de entreeprijs van het evenement zo laag mogelijk gehouden worden en is het evenement voor iedereen toegankelijk.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.