44 Comments to “Winactie | Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi DVD – Beëindigd”

 1. Remy wiggelman

  Apr 3rd, 2018

  Ik als bloed fanatiek star wars fan kan geen favoriete scene opnoemen waarom niet?Star wars the last jedi is na the force awaken mijn favoriete film net als alle delen vanaf episofe 123 rogue one 45678 ik eet drink adem star wars het zit in mn bloed en mn DNA een dag zonder star wars is een dag niet geleefd Als ik star wars kijk kijk ik ze ook in de boven genoemde volgorde en niet anders MAY THE FORCE BE WITH YOU ALWAYS

 2. Jolanda Fransen

  Apr 3rd, 2018

  nu maar duimen

 3. Daan

  Apr 3rd, 2018

  Mijn favorite scéne was de scéne met Kylo Ren en Rey. Ik had natuurlijk nooit verwacht dat Kylo snel snel goed zou worden. Het veraste me best wel. Het veraste me ook dat we er later achterkwamen omdat hij alleen met Rey wil samenwerken ‘Kill the past’ het was natuurlijk super moeilijk om een beste scéne te kiezen, er is bijvoorbeeld ook de scéne waar we erachter komen dat Luke niet echt tegen Kylo vecht, omdat hij niet echt in de plek zat. TlJ heeft niet superveel goede reviews gekregen, maar het publiek zal altijd divers zijn bij Star Wars. En ik zelf vond de film echt geweldig. Het was niet alleen verassent, had was ook grappig, spannend en inspirerent. Ik vindt dat Rian Johnson deze film echt heel goed heeft gemaakt.

 4. Roy knapen

  Apr 4th, 2018

  Ik heb de film nog niet gezien, dus ik weet niet welke scene ik het best zou vinden. Ben al sinds ik in 1983 return of the jedi zag groot fan, maar wel een geduldige fan met weinig tijd. Zie daarom de laatste jaren de films niet meer in de bioscoop, maar zodra ik de Blu Ray en daarna oom nog de tijd heb.

 5. JW Frijters

  Apr 4th, 2018

  Het gevecht van Rey en Kylo Ren met de Royal Guards. Spannend en heel mooi gefilmd!

 6. marij brand

  Apr 4th, 2018

  ik heb nog helemaal geen film van Star Wars gezien… hahaha

  wel grappig om te lezen dat iedereen “toevallig” dezelfde scene leuk/spannend vindt 😉

 7. Nina Mol

  Apr 4th, 2018

  Ik kan niet kiezen hoor! Vind alles spectaculair!!

 8. m chen

  Apr 4th, 2018

  Ik zal graag de blu-ray versie van deze film willen winnen dan (pas) weet ik wat mijn favoriete scene uit de film is!

 9. sylvana

  Apr 4th, 2018

  leuk, graag loot ik mee en maak ik kans op de prijs :D:D

 10. Anton Hompe

  Apr 4th, 2018

  als ik de film win kan ik straks vertellen wat ik de beste scene vind…………, nu nog biets van gezien maar wel erg benieuwd…!!!

 11. Lyn H

  Apr 4th, 2018

  Ik heb geen favoriete scene.. maar doe wel graag mee!

 12. Dennis van Elten

  Apr 4th, 2018

  De scene helemaal tegen het einde dat Kylo Luke\\’s geheim ontdekt.

 13. Douglas Pluylaar

  Apr 4th, 2018

  (SPOILERS) Er zijn vreselijk veel goeie scenes, maar als je er dan echt eentje moet kiezen… het moment dat er werd verteld dat Rey’s ouders dronkaards waren die in een paupergraf liggen op Jakku. Als een complete inversion op Darth Vader’s “No, I am your father” is dit precies wat nodig was. De theoriën die iedereen had waren van de baan en het werd duidelijk dat ze juist een niemand is. Geen Skywalker, geen Kenobi, geen Palpatine, Rey hoeft niet te komen van een bepaalde bloedgroep om force-sensetive te zijn. Het complete polar-opposite van Kylo Ren en dat maakt het zo mooi, zo onverwachts en toch zo passend. Iedereen kan the Force hebben, iedereen kan een Jedi worden.

 14. Nelly

  Apr 4th, 2018

  De ontsnapping van het verzet

 15. Remco B

  Apr 4th, 2018

  Mijn favoriete scene is die dat prinses Leia The Force gebruikt om zichzelf terug naar het ruimteschip (de Raddus) te brengen

 16. Anna

  Apr 4th, 2018

  Heb hem nog niet gezien, maar lijkt me een goede film

 17. anja

  Apr 4th, 2018

  deze wil ik graag zien

 18. Elise Rutten

  Apr 4th, 2018

  Super leuke actie, mijn vriend is groot fan van Star Wars. Dus ik doe graag voor hem mee. Zelf heb ik de films ook gezien maar ik moet eerlijk bekennen dat ik er geen scene meer uit kan kiezen.

 19. Will Langenberg

  Apr 4th, 2018

  Ik heb deze film nog nooit gezien, kan dus ook niet vertellen wat mijn favoriete scene is.
  Ben trouwens heel benieuwd, daarom doe ik graag mee.

 20. Roy Everling

  Apr 5th, 2018

  Ik hou het lekker kort, ik vond de scene dat chewbacca een porg zat te eten en dat de rest toe keek toch wel het leukst en het grappigste.Ik zou de film graag nog een keer willen zien…… Uhm wel 10 keer, en daarom hoop ik de dvd te winnen!

 21. Floran

  Apr 5th, 2018

  Mijn favoriete scène is op het laatste met Rey en Poe. Eindelijk hebben ze elkaar eens ontmoet en ik denk dat het wat gaat worden tussen die twee. Ik hoop dat ik de scène nog eens kan bekijken door deze dvd te winnen!

 22. jacqueline de Waal

  Apr 5th, 2018

  Wauw super ik vond de scene dat chewbacca een porg zat te eten geweldig !

 23. Marloes

  Apr 5th, 2018

  Het dramatische moment dat Rey te horen krijgt wie haar ouders waren.

 24. lizette

  Apr 6th, 2018

  Ik heb de meeste nog niet gezien, ik doe dus graag mee.

 25. dennis

  Apr 6th, 2018

  Fantastisch, ik wil deze ook nog graag zien met mijn vrouw.

 26. Els Timmers

  Apr 6th, 2018

  Mijn favoriete scenes zijn die tussen Rey en Kylo Ren…gaan ze naar de goede zijde of naar het kwaad?

 27. Hester

  Apr 6th, 2018

  Super graag. Ik doe mee.

 28. Suzanne Schiffers

  Apr 6th, 2018

  Ik ken het nog niet, maar lijkt me meer dan gaaf!!!

 29. Nancy van Heck

  Apr 6th, 2018

  Ik heb de film jammer genoeg nog niet gezien maar zodra ik deze goede film win dan kan ik de favoriete scene wel vertellen. Als ik win dan zou ik graag de dvd willen winnen.

 30. yentl

  Apr 6th, 2018

  Sowieso de scene waarin Kylo Ren en Ray, Iets doen in een ruimte met de Supreme leader. (geen spoiler voor de mensen die hem nog niet gezien hebben)

 31. Kim

  Apr 7th, 2018

  Als nakomeling in de familie ben ik vanaf geboorte grootgebracht met Star Wars. Ik kan een bestaan zonder deze films eigenlijk niet voorstellen en ik ben op latere leeftijd zelf ook een groot fan geworden. Deze nieuwe film heb ik helaas nog niet gezien, omdat ik de laatste tijd niet vaak naar de bioscoop toe kan, vandaar dat ik nog geen favoriete scene kan opnoemen. In de andere Star Wars films heb ik ook geen favoriete scene(s), al moet ik wel zeggen dat het einde in Return of the Jedi altijd zorgt voor een traan.

 32. Joke Somers

  Apr 7th, 2018

  Ik vond alles met het porgs het leukste! Ze zijn zowel stoer als schattig.

 33. kelly v

  Apr 8th, 2018

  Ik loot mee! Ik ben dol op star wars!

 34. Joesjoes

  Apr 8th, 2018

  Dat Leia “The Force”gebruikt om zich terug naar de Raddus te trekken

 35. Anne

  Apr 8th, 2018

  mijn favoriete scene is dat Rey en Kylo Ren contact hebben met elkaar in een huisje op Ahch-To en dat Luke Skywalker dit ontdekt……

 36. Anneliese de Waal

  Apr 8th, 2018

  Ik heb de film nog niet gezien, ik heb nog geen favoriete scene, ik doe graag mee aan deze prijsvraag !! 🙂

 37. sebastiaan posthuma

  Apr 8th, 2018

  ik heb de film helaas nog niet gezien maar aan gezien ik al helemaal gestoord werd met de aan kondiging van de film zou ik vollop genieten met mijn gezin vanstarwars

 38. Lottie

  Apr 8th, 2018

  Ik heb nog geen favoriete scene, omdat ik de film nog niet gezien heb! Hopelijk kom ik hier snel achter….

 39. Armando

  Apr 9th, 2018

  als Finn probeert te ontsnappen en de eindscene waarin de kracht van Rey duidelijk goed aan het ontwikkelen is.

 40. lynn Klaassen

  Apr 10th, 2018

  Het duurde even voordat ik echt in de film zat. Ik ben namelijk meegesleept door mijn zoon. De tweede helft werd het toch wel heel boeiend en heb ik ademloos zitten kijlen.

 41. Robert K

  Apr 11th, 2018

  Dat Yoda weer te zien was. 🙂 Classic!

 42. Patrick Janssen

  Apr 12th, 2018

  Ik heb geen favoriete scene, de hele film is geweldig!

 43. jacqueline de Waal

  Apr 14th, 2018

  Ik kijk eigenlijk nooit naar favorite scene\\’s kijk naar de complete film en deze is geweldig!

 44. Dion

  Apr 19th, 2018

  Ik heb de film nog niet gezien. Maar wil hem heel graag zien, vandaar dat ik graag wil deelnemen aan deze winactie! Ik heb alle andere Star Wars films wel gezien en sommige zelfs in de bioscopen.


Laat een bericht achter:

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

UA-32547556-1