61 Comments to “Winactie | Mamma Mia! Here We Go Again ‚Äď Be√ęindigd”

 1. carina roos

  Jul 14th, 2018

  met mijn dochter nicky… weer even gezellig meezingen met mamamia – 2 … Here we go again…

 2. petra

  Jul 14th, 2018

  Waterloo gewoon omdat dit toch het begin van ABBA is!

 3. Gijsberts Momzy

  Jul 14th, 2018

  The winner takes it all omdat ze kort daarna allemaal zelf scheiden van hun partner en de groep uiteen viel

 4. Ton Matton jr.

  Jul 14th, 2018

  Voor mijn moeder, die vanwege haar vakantie de ladiesnight moet missen. Kan ze meteen reserveren als ze weer terug is…

 5. Nadia

  Jul 14th, 2018

  Het aller leukste liedje is natuurlijk Dancing Queen! Omdat iedereen toch gewoon blij wordt en uit volle borst mee brult als hij waar dan ook gedraaid wordt.

 6. vera

  Jul 14th, 2018

  Waterloo, omdat deze super vrolijk en sfeervol is!

 7. Conny

  Jul 14th, 2018

  Ik ga voor de hit Mamma Mia!. Heerlijk zomers en de titelsong van de films!.

 8. Linde

  Jul 14th, 2018

  Alle liedjes zijn voor mij speciaal! Ik zing ze altijd met mijn zus, we kijken de film mamma mia zeker iedere maand en soms vaker. Hopelijk kunnen we deze film ook samen kijken en dan met dit leuke pakket!

 9. Iris

  Jul 14th, 2018

  Mijn favoriete Mamma Mia hit is Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) ik vind dit zo\’n heerlijk dans, zing en swing liedje!Eigenlijk zijn alle liedjes wel heerlijk, krijg er altijd zo\’n vrolijk gevoel van!Ik ben al jaren fan van de film(s) en de muziek.

 10. Lucas Versteeg

  Jul 14th, 2018

  DANCING QUEEN hahaha ik heb hier echt herinneringen aan omdat wij dit liedje in de brugklas bij muziek Solo moesten zingen, en ik vond dat doodeng. Op de fiets naar school had ik Dancing Queen op repeat staan en met mijn oordopjes in luisterde ik het nummer een aantal keer zodat ik hem helemaal wist. Er brak toen alleen echt noodweer los, ik heb nog nooit gefietst in zulke harde regen en onweer. Ik zag de ene flits na de andere en kwam H√©√©√©lemaal doorweekt op school. Nu, 7 jaar later kan ik hier hard om lachen en het liedje lachend luisteren, maar toen vond ik dat √©cht niet leuk…

 11. jacqueline de Waal

  Jul 15th, 2018

  Lijkt ons een hele leuke film een echt jeugd sentiment ABBA daar stonden we altijd op mee te bleren.Geweldige film lijkt het ons echt genieten.

 12. Nelly

  Jul 15th, 2018

  Ik ga voor The Winner takes it all.
  The winner takes it all
  The loser standing small
  Beside the victory
  That’s her destiny
  Het gaat altijd maar weer over winnaars en verliezers….

 13. Brit Weijers

  Jul 15th, 2018

  Ouderwets gezellig leuke gadgets du ik doe mee.

 14. Kelly

  Jul 15th, 2018

  Take a chance on me!!! De versie in de Mamma Mia film is geweldig en vooral hoe het werd gebracht door Julie Walters! Daarnaast was dit het moment waar mijn droom in duigen viel toen Colin Firth en Juan Pablo Di Pace elkaar gevonden hadden!.So dat als je begin van de film door de zal roept dat dat je droomman is en die bubbel zonder enig pardon wordt geprikt…. #TakeAChanceOnMe

 15. Marloes

  Jul 15th, 2018

  Dancing Queen! Als ik dat nummer hoor, kan ik meteen niet meer stilzitten. Gelukkig zit het ook in deze films.

 16. Annelies van Hurne

  Jul 15th, 2018

  Persoonlijk vind ik meerdere liedjes van abba leuk. En toen ik Mamma Mia ging kijken heb ik de hele film meegezongen, echt leuk. Ik vond het ook echt een leuke film. Ik wil ook zeker het vervolg kijken. Zo leuk dat je een film kan maken en afbeelden met het muziek van Abba..

 17. Cobi

  Jul 15th, 2018

  Dancing queen
  Dat doet me herinneren aan de schooltijd van mn oudste die dat eens met zn klas heeft opgevoerd!

 18. Stephanie

  Jul 15th, 2018

  Ik heb zo mijn top 51. The Way Old Friends Do2. When I Kissed The Teacher (Mamma Mia! Here We Go Again versie)3. Lay All Your Love On Me (Mamma Mia! versie)4. Andante, Andante5. Gimme! Gimme! Gimme!Natuurlijk zijn alle ABBA liedjes geweldig en luister ik er met veel plezier na, ik ben sinds kleins af aan al enorm fan. Deze 5 liedjes betekenen veel voor me omdat ze me altijd raken en ik er lekker op mee kan dansen en zingen. De film Mamma Mia! Zal altijd mijn favoriet blijven en zo ook de nummers, ik kan daarom niet wachten tot Here We Go Again uit komt!

 19. c.boeren

  Jul 15th, 2018

  Allemaal mooie nummers. Waterloo
  Mijn favoriet is Dancing queen.

 20. Anneliese de Waal

  Jul 15th, 2018

  De eerste film was erg leuk, ben erg benieuwd naar het vervolg ūüôā Mijn favoriete hit = Dancing Queen.Groetjes Anneliese de Waal

 21. Marjan

  Jul 15th, 2018

  Mijn jeugd muziek, blijft bijzonder dat deze muziek zo hip blijft. Take a chance is een leuk nummer. Ook wel een mooi motto, zelfs voor deze prijsvraag, wie niet waagt, die niet wint

 22. van erum maria louisa

  Jul 15th, 2018

  MAMMA MIA

 23. Dineke Wiersema

  Jul 15th, 2018

  Happy New Year, geen nieuw jaar zonder deze hit…

 24. Manuela Diepstraten

  Jul 15th, 2018

  Dancing Queen, een aanstekelijk nummer. Waar je zelf zin van krijgt om te dansen.

 25. Julia

  Jul 15th, 2018

  Het beste lied van ABBA is \\\’Thank you for the music\\\’. Naast dat het van muzikaal topniveau is vind ik de boodschap die ze geven heel erg tof. Je mag dankbaar zijn voor de dingen die je kan en mag doen.Daarnaast is \\\’lay all your love on me\\\’ en dan de mamma mia variant super om te luisteren.

 26. CVK

  Jul 15th, 2018

  Een gezellig avond met mijn dochter na de bioscoop en genieten van deze film en gezellig meezingen!

 27. Anita te Gussinklo

  Jul 15th, 2018

  Mij staat als klein meisje nog zo goed de videoclip van “The day before you came” voor me.
  Echt een prachtig nummer. Love ABBA.

  Het nummer Eagle is ook zo mooi, met een echte Abba sound.

 28. CAR

  Jul 15th, 2018

  Money money money, omdat heel veel in het leven om geld draait. Gelukkig niet alles…..

 29. sylvana van der pijl

  Jul 15th, 2018

  waterloo , zo vrolijk :D:D mijn eerste keuze

 30. Kitty Smulders

  Jul 15th, 2018

  Absoluut The winner takes it all, Meryl deed dit zo vol emotie dat ik echt even een traantje moest wegvegen. En ook was de scenery geweldig bij dit nummer.

 31. Lisanne Bons

  Jul 15th, 2018

  I gelieve in Angels. Gewoon een mooi gevoelig liedje.

 32. marij brand

  Jul 15th, 2018

  Het mooiste nr. vind ik: Lay All Your Love On Me

  heerlijk deuntje en geweldige tekst

  like via fb

 33. Anna

  Jul 15th, 2018

  waterloo, blijft hangen he

 34. Yolanda

  Jul 15th, 2018

  Alle abba-liedjes zing ik mee maar Chiquitita het hardst.En ik verheug me weer op de film en straks de musical.

 35. Jan

  Jul 15th, 2018

  Waterloo kan niet missen.

 36. Will

  Jul 15th, 2018

  Het liedje: Mamma Mia, Here we go again, omdat ik dat meestal ook zei tegen de kinderen als ze samen ruzie maakten en dat hielp dan meestal wel en zeiden ze sorry.

 37. Nina Mol

  Jul 16th, 2018

  Dancing queen omdat ze dat steeds draaiden op dansles toen en ik mijn eerste vriendje kreeg!

 38. Lottie

  Jul 16th, 2018

  DANCING QUEEN: heerlijk dansen en meezingen (‘krijgen’) met mijn moeder en 3 zussen!

 39. Els Timmers

  Jul 16th, 2018

  Chiquitita. Dat nummer was een favoriet van mijn vader en hoor ik dus al vanaf dat ik een klein meisje was. En nu is het ook een van mijn favorieten!

 40. m chen

  Jul 16th, 2018

  Mijn favoriete Mamma Mia!/ABBA-hit is ¨The winner takes it all¨.

 41. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  Jul 16th, 2018

  Eigenlijk kan ik niet kiezen, want ik bler alle liedjes heerlijk mee. Dan ga ik nu gewoon voor mamma mia, omdat ik dan aan de film moet denken en die is zo ontzettend leuk. Ik kan niet wachten op deel 2.

 42. Lynn Brekelmans

  Jul 16th, 2018

  Mijn favoriete Mamma Mia!-hit is Dancing Queen, daar kan ik heerlijk op los gaan. Ik zou dolgraag kans maken op dit geweldige prijzenpakket.

 43. SophiaG

  Jul 16th, 2018

  Dancing Queen, een heerlijk vrolijk nummer

 44. San3na

  Jul 16th, 2018

  Op het lied Dancing Queen kan ik heerlijk uit mijn bol gaan, gelukkig ziet thuis niemand dat ik geen dancing queen ben, maar een dancing trol…

 45. Roy

  Jul 16th, 2018

  The winner takes it all, omdat ik dan dit mooie pakket ga winnen

 46. Angela

  Jul 16th, 2018

  Waterloo, omdat ik enorme fan ben van het Songfestival en het gewoon een heerlijk nummer is. Classic!

 47. Leander

  Jul 16th, 2018

  ‚ÄėDoes your mother know‚Äô, de muziek van ABBA heeft mij enorm geholpen tijdens mijn coming out (cliche i know) maar ik ging door een zware periode en de muziek heeft mij enorm geholpen. Ik ben hun heel dankbaar hiervoor, omdat zo mezelf terug heb gevonden en sterker in mijn schoenen sta!

 48. Maria

  Jul 17th, 2018

  King Kong Song was ons nummer!

 49. Joke Somers

  Jul 17th, 2018

  The Winner Takes it All. Erg mooi en ook een beetje verdrietig. Minder vrolijk dan andere ABBA-nummers, maar wel tijdloos!

 50. Marianne

  Jul 17th, 2018

  Dancing queen, heerlijk mee brullen ūüėČ

 51. Danielle

  Jul 17th, 2018

  Dancing Queen. Er ontstaat dan altijd een kleine dance party in de huiskamer als dit nummer voorbij komt. Het recept om vrolijk te worden.

 52. Tamara

  Jul 17th, 2018

  The winner takes it all, so true!

 53. Amy Paape

  Jul 18th, 2018

  LAY ALL YOUR LOVE ON ME!
  Ik vond de scene in Mamma Mia (1) waar ze dat zongen ook zooooo gaaf!

 54. Maud

  Jul 18th, 2018

  Chiquitita, zo mooi en zuiver.En verheug me ontzettend op de nieuwe nummers die in December komen. Maar tot die tijd is er Mamma Mia en oude tijden herleven. Ik ben er heel blij mee zoveel Abba!! GENIETEN!

 55. Henk

  Jul 18th, 2018

  Heel veel prachtige nummers maar ”Dancing Queen” is een topper. Vrolijk, swingend, iedereen kan het meezingen en het staat voor plezier Filmhoek.
  We zijn hier in huis allemaal grote Abba fans en de Mamma Mia film wordt keer op keer bekeken, deel 2 vast ook.

 56. anja

  Jul 18th, 2018

  Dancing queen maar alle ander nummers zijn ook leuk

 57. Mik

  Jul 19th, 2018

  Dancing Queen! Ik heb ‘m geplaybacked met mijn vader, zus en buurman in de feesttent in ons dorp. Zie je het al voor je: een 60 jarige vader in zo’n strak pakkie op het podium. Wat hebben we een lol gehad tijdens de voorbereiding met de dansjes die voor geen meter liepen. Maar tijdens het optreden zelf gooiden we hoge ogen! Geen wonder dat er een grote glimlach op mijn gezicht verschijnt als ik deze ABBA-hit hoor!

 58. Ria Middelkoop

  Jul 19th, 2018

  Zussie Jeanine Middelkoop is de grootste fan, maar…ik volg haar op de voet!

 59. Ria Matton

  Jul 19th, 2018

  Gezellig samen met mijn man Ton Matton. Why not?

 60. Mieke

  Jul 22nd, 2018

  Name of the game!
  Ooit was ik verliefd en het verwoordde al mijn gevoelens. De plaat zowiezo grijs gedraaid.

 61. Ilse Mammoet

  Jul 23rd, 2018

  Fernando is mijn favoriete Abba lied omdat het een speciale plek in mijn hart heeft gekregen. Het werd gedraaid op mijn schoolfeest toen ik mijn eerste kus kreeg van de eerste jongen die ik toen echt leuk vond.


Laat een bericht achter:

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

UA-32547556-1