38 Comments to “Winactie | Janneman Robinson & Poeh – BeĂ«indigd”

 1. Patricia Lubbertje

  Aug 1st, 2018

  Uk wil deze film erg graag zien met onze zoon Sil. Het lijkt me een leuk feelgood verhaal om samen van te genieten.

 2. Sandy van der Kolk

  Aug 1st, 2018

  Ik wil heel graag met mijn jongste naar deze film, ook al is ze al 10, ze schaamt zich er niet voor dat ze nog steeds Poeh fan is, bijna net zo groot als haar mamma 😉

 3. Marleen van Beek

  Aug 1st, 2018

  Al sinds zijn geboorte is mijn zoontje Lars’ beste vriend Knorretje. Knor gaat overal mee naartoe en is altijd bij hem, ook al is Lars ondertussen 8 jaar oud. Knor wil ook heel graag mee naar deze film!!!

 4. Sandrina

  Aug 2nd, 2018

  Ik zou graag met mijn jongste zoon aar de bioscoop gaan. Hij is 5 jaar en vind de bezoeken van Pooh en zijn vrienden erg leuk. Ik heb een boekenlegger van Pooh en Tijgetje gemaakt. Het is geweldig om hem zijn boekhelden in een film in de bioscoop te zien.

 5. Marjolein Tromp

  Aug 2nd, 2018

  Ik heb de boeken voorgelezen aan mijn dochters en ik heb de trailer gezien en die vind ik fantastisch! Ik zou heel blij worden van die vrijkaartjes!

 6. Marianne

  Aug 3rd, 2018

  Super leuk om samen met mijn nichthe heen te gaan, haar hele kamertje is in winnie de poeh stijl.

 7. JW Frijters

  Aug 3rd, 2018

  Dit lijkt me nu gewoon een hele fijne film waarbij je met een lach op je gezicht naar buiten komt. 🙂

 8. van erum maria louisa

  Aug 3rd, 2018

  ik doe graag mee

 9. julia van empel-stamate

  Aug 3rd, 2018

  Ik wil heel graag met mijn zoon naar deze film.

 10. Lies

  Aug 3rd, 2018

  Na de uitgebreide trailer gezien te hebben, wil ik deze film echt heel erg graag zien! Hij lijkt me geweldig en mooi!

 11. J. Jonker

  Aug 3rd, 2018

  Ooooh! Dit is een mooie prijs! Een mooie film (wil ik dolgraag met ons kind naartoe) met een mooi aandenken! Ja, ook al branden we nu weg in de zon, die paraplu gaat hier vroeg of laat van pas komen. Ook praktisch dat je er door kunt kijken. Dan kun je voorkomen dat je per ongeluk op de staart van Teigetje staat.

 12. Eva Bakker

  Aug 3rd, 2018

  Ik zou graag mijn moeder meenemen naar deze film. Ik ben opgegroeid met Winnie de Poeh en zelf groot fan van Knorretje 😀 Vroeger nam mijn moeder mij mee naar de Winnie de Poehfilms, nu zou ik haar graag trakteren op een avondje nostalgie en dan gezellig samen in de regen met onze mooie paraplu terug naar huis wandelen!

 13. Eden Ten Pas

  Aug 3rd, 2018

  Poeh is leuk, blijft leuk. Iedereen zou dit moeten zien

 14. Maaike

  Aug 3rd, 2018

  Pooh fans in huis

 15. Nina Mol

  Aug 4th, 2018

  I loooooooooooooooooove Winnie!!

 16. Mikky

  Aug 4th, 2018

  Zo af en toe is er een film die je zelfs zĂłnder je kind zou willen bezoeken. Deze is er Ă©Ă©n van! Aan Winnie de Poeh heb ik zulke fijne jeugdherinneringen…zo schattig. Ik verzamelde er destijds alles van. Alles waar dit lieve beertje op stond, bewaarde ik.
  Fijn dat ik mijn liefde voor Poeh heb kunnen overdragen aan mijn zoontje. Dus heel graag zou ik met hem naar deze film gaan! Al was het alleen al om de good old memories

 17. Marloes

  Aug 4th, 2018

  Een familiefilm als deze zie je niet vaak voorbij komen in de bioscoop en als grote Disney-fans willen wij de film zeker graag zien!

 18. Nelly

  Aug 4th, 2018

  Een film over echte vriendschap wil toch iedereen wel zien
.

 19. Linda

  Aug 4th, 2018

  Neem mijn neefje heel graag mee, dol op Pooh!

 20. Lisanne Bons

  Aug 4th, 2018

  Toen ik het voorstukje in de bioscoop zag was ik verkocht. Wat een heerlijke film. Daar wil ik super graag naar toe.

 21. Wendy Ramos

  Aug 5th, 2018

  Waarom ik de film graag wil zien? Omdat ik geniet van dat moment in de bioscoop, de zaal inlopen en de andere filmkijkers analyseren. Een goed plekje uitzoeken. De deur die dichtgaat. De zaal die donkerder wordt en dan het geluid uit de boxen!

  Dat moment dat de film start, ik verwacht niets meer dan nostalgie en geluk, weemoed misschien. Kortom ik wil deze film zien zodat ik even lekker weer kind kan zijn en kan genieten van waarvoor dat witte doek ooit is gemaakt.

  Kijkplezier!

 22. Els Timmers

  Aug 5th, 2018

  Ik word helemaal nostalgisch van deze film en ik denk dat zowel mijn zoontje als ik hier enorm van kunnen genieten.

 23. Anneliese de Waal

  Aug 5th, 2018

  Heel erg leuk, zou de film heel graag willen zien.
  Doe graag mee.

 24. Joke Somers

  Aug 6th, 2018

  Dit lijkt me een hele warme film, waar zowel ouders als kinderen enorm van kunnen gaan genieten.

 25. Willemijn

  Aug 6th, 2018

  Jeugdsentiment, samen met mijn moeder versleet ik Disney films. Nu inmiddels volwassen… bedenk ik me dat we dit nodig weer eens moeten doen! Mooie gelegenheid!

 26. SophiaG

  Aug 6th, 2018

  Ik wil hier dolgraag heen met mijn oudste dochter

 27. Lottie

  Aug 7th, 2018

  lijkt mij een geweldige film!

 28. Linnie

  Aug 7th, 2018

  JEUGDSENTIMENT! Kan ik er samen met mijn nichtje die 2 huizen verder woont heen gaan en GENIETEN!!! duimen EN LIKED filmhoek op facebook!!!

 29. Dineke Wiersema

  Aug 8th, 2018

  Nu mijn dochter inmiddels volwassen is heb ik geen excuus meer om mee te kijken. Dus kom ik er maar voor uit Poeh is gewoon heel erg aandoenlijk, ik wil de film graag zien!

 30. Danielle

  Aug 8th, 2018

  Poeh zal altijd leuk blijven. Leuke herinneringen aan en leuk om dit te kunnen delen met mijn nichtje bij deze film!

 31. Michael Bouwman

  Aug 9th, 2018

  Geweldig leuk en een super kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Ze doet alles voor een ander maar denkt nooit aan zichzelf. Is een topvrouw met het hart op de juiste plaats die altijd voor alles en iedereen klaarstaat. Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient!! <3 Uiteraard geliked en openbaar gedeeld op mijn profiel om hier kans op te mogen maken

 32. Lucas Versteeg

  Aug 10th, 2018

  Omdat mijn knuffel van vroeger Knorrende was en ik het heel grappig vind om hem dan in de bios te zien! Ik was onafscheidelijk vroeger xD

 33. sandra kokee

  Aug 10th, 2018

  zou graag met mijn drie kleinkinderen naar de bios willen gaan. Met drie kinderen lopen de kosten al gauw op een voordeeltje zou leuk zijn zodat we toch nog iets leuks kunnen doen

 34. Lynn Brekelmans

  Aug 10th, 2018

  De film Janneman Robinson & Poeh past helemaal bij mij! Als kind was mijn favoriete knuffel Poeh, die moest overal heen! Maar net als Janneman Robinson ben ik volwassen geworden, maar mijn voorliefde voor Pooh is bestaan. Ik zou dan ook dolgraag naar de film gaan en rondlopen met de geweldige Christopher Robin paraplu!

 35. Myrthe

  Aug 10th, 2018

  Ik wil de film graag zien, vanwege de wijze levenslessen die verwerkt zijn in de film. Plus de nostalgie natuurlijk. Ook wel bijzonder om te zien wat er van Janneman ‘Christopher’ geworden is ;).

 36. Viv Schobben

  Aug 11th, 2018

  Wat ontzettend leuk! Het heeft toch wat jeugdsentiment en onze 7 jarige topper wil deze film ook heel graag zien. Het is echt een uitje om samen naar de bios te gaan. Wat lekkers te drinken, grote bak popcorn erbij en genieten met een hoofdletter G! Een perfect uitje zo in de vakantie!

 37. Sandra Benedick Elzinga

  Aug 11th, 2018

  Ik doe graag mee !

 38. Roy

  Aug 12th, 2018

  Als kind was ik zelf al Pooh-fan en nu is mijn dochtertje dat ook:) Ik wil haar daarom graag meenemen naar deze film. Ze heeft de trailer al gezien en kan niet wachten!


Laat een bericht achter:

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

UA-32547556-1