29 Comments to “Winactie | Downsizing – Beëindigd”

 1. Marjolein

  Jan 17th, 2018

  Waarom ik voor downsizing zou kiezen? Vanwege legio voordelen, je verbruik ban grondstoffen is dan een enorm stuk minder, voedselschaarste neemt direct af, vervuiling daalt, je bent sneller tevreden, omdat je met minder geeld veel meer kunt bereiken. De wereld wordt ineens veel groter en er is daardoor nog veel meer te ontdekken. Wellicht dat rivaliserende bevolkingsgroepen toch nog een eigen land kunnen krijgen, dan is er ineens grond genoeg. maar het meest verheug ik mij op het eten van klein fruit, dat je dan een braam eet en de rest van de dag vol zit van het fruit 😉

 2. Marijke Dekker

  Jan 17th, 2018

  Ik zou er niet voor kiezen, je word dan onder de voet gelopen door de groteren!

 3. JACOB DIETRICH HOOGSTRA

  Jan 18th, 2018

  Omdat ik immer kijk met een blik in mijn ogen alsof ik op weg ben naar weer een leuke streek !

 4. Natasja

  Jan 19th, 2018

  Ja graag! Afvallen was nog nooit zo gemakkelijk… 😉

 5. Patricia Bouthisma

  Jan 19th, 2018

  Ik zou wel voor downsizing kiezen als dat het probleem van overbevolking zou kunnen oplossen. Ik maak me wel een beetje zorgen over de mensen die daar dan niet voor kiezen. Ik hoop dat ze dan niet op mijn gaan staan.

 6. D.Mechelse

  Jan 19th, 2018

  Ik ben tevreden hoe ik gemaakt ben in is er nu nog genoeg mogelijkheden voor het creeren van een betere wereld. Dus ik kies niet voor downsizing

 7. m chen

  Jan 19th, 2018

  Er zitten veel voordelen aan maar ik zal er niet voor kiezen omdat je dan meer gevaren hebt dan er nu al zijn!

 8. Mirjam Hellingman

  Jan 19th, 2018

  Lijkt mij doodeng om zo klein te zijn. Hoe bouwen we als mini-mensjes dijken die hoog genoeg zijn om de stijgende zeespiegel tegen te houden. Hoe zorgen we ervoor dat we niet onder de voet worden gelopen door de hond en aangevallen door de kat, die denkt een leuk speelgoedje aan mij te hebben? Gaan we alle dieren ook minimaliseren? Laat mij maar lekker groot en dan groots genieten van deze film!

 9. Roy knapen

  Jan 20th, 2018

  Zoals alles heeft het natuurlijk voordelen en nadelen. Het lijkt me wel leuk om een tijdje zo klein te zijn.. Je bespaart veel, kunt op veel plaatsen ongemerkt binnen.. Maar een periode van 200 jaar om alles te downsizen.?? De eerste kleine mensjes hebben dan wel een enorm probleem bij het vinden van werk of zaken regelen bij bijvoorbeeld een bank of boodschappen doen.. Daar moeten meteen aanpassingen worden gedaan.. Ik zie een 13 cm klein mensje al met een zak suiker van een kilo lopen..

 10. Herman

  Jan 20th, 2018

  Ik wil deze film zeker bekijken, omdat het zo\\’n ludieke oplossing heeft voor de overbevolking.

 11. Leandra

  Jan 20th, 2018

  Ik zou het wel eens mee willen maken. Vroegâh speelde ik altijd mario world. En in één van die werelden was alles supergroot, dat vond ik altijd zo gaaf. Een dauwige grasspriet wordt ineens een waterbron, de dingen die je nu als onbenullig beschouwd worden dan ineens een bron om je in leven te houden.

 12. Wendy van Zetten

  Jan 20th, 2018

  Ligt eraan in sommige situaties zou ik er wel voor kiezen maar over het algemeen ben ik zeer tevreden hoe het nu is.

 13. Nancy

  Jan 20th, 2018

  Lijkt mij super leuk! Ik zag laatst samen met mijn dochter voorstukjes in de bioscoop en toen was onze interesse al gewekt.. Nog een samen naar de bios zou heel gezellig zijn 🙂

 14. Ingrid

  Jan 20th, 2018

  Ik zou wel voor downsizing willen kiezen als ik mijn kat ook kan laten downsizen. Hij springt altijd met een grote sprong op me. Dat is nu al pijnlijk maar gedownsized waarschijnlijk dodelijk. Het idee van downsizing vind ik geweldig. Er is ineens genoeg leefruimte voor iedereen, genoeg voedsel en genoeg water.

 15. Sufina Khan

  Jan 20th, 2018

  Ik zou er wel voor kiezen. Kijk je weer eens anders als je hele leven op het spel staat. Ik ben wel benieuwd naar deze film om te zien hoe dat allemaal gaat uitpakken.

 16. Angela ten Ham

  Jan 20th, 2018

  Ik ben nu al bang voor spinnen, laat staan als ze strak groter zijn dan dat ik ben. Ieeuuuw, ik krijg er nu al de kriebels van.

 17. Rosemary

  Jan 20th, 2018

  Ik zou er niet voor kiezen, ik ben al aan de kleine kant en wil liever lang zijn. De film is zeker het bekijken waard denk ik.

 18. Lottie

  Jan 20th, 2018

  ECHT NIET!
  Ik geloof niet dat dit een oplossing kan zijn, wanneer namelijk dezelfde technologieen mogelijk zijn, leidt dit echt niet tot een verbetering!

 19. Dineke Wiersema

  Jan 20th, 2018

  Ik vind het een reëel concept en ben benieuwd naar de film!

 20. Margret

  Jan 20th, 2018

  Ben benieuwd hoe de wereld er dan uitziet!

 21. anja

  Jan 21st, 2018

  ik laat me graag verrassen

 22. Anneliese de Waal

  Jan 21st, 2018

  Ik ben heel benieuwd naar deze film, zou deze film heel graag willen zien, heel erg leuk 🙂

 23. ran slagt

  Jan 21st, 2018

  Dan doe ik extra lang met die bak Ben & Jerry’s!

 24. marij brand

  Jan 21st, 2018

  zeker weten van wel! Mn geld wordt ineens heel veel waard 🙂

 25. Raaf Klein

  Jan 22nd, 2018

  Ik zou het heel graag een keer willen meemaken, Maar ik zou niet voor altijd klein willen blijven. De wereld is al eng genoeg als je een normale lengte hebt, laat staan als je zo klein bent. 🙂

 26. Will

  Jan 22nd, 2018

  Ik kies voor Downsizing omdat ik nu gewicht( wil 20 kilo kwijt) wil verliezen en het dan niet meer hoeft.Dat zou prettig zijn. Ha,ha,haGraag doe ik mee voor een leuke goodie van deze film.Deze film ga ik zeker zien in de Bioscoop.

 27. Ingrid Kleijer-Budding

  Jan 22nd, 2018

  Ik kies voor downsizing omdat ik wel benieuwd ben hoe de wereld er uit ziet vanaf 13 centimeter hoogte. Lijkt me behoorlijk beangstigend, maar wel leuk!
  En nog een bijkomend voordeel: niet meer afvallen 🙂

 28. chris de haas

  Jan 23rd, 2018

  ik ben al klein genoeg, dus voel me al “gedownsized” .. als alle grote mensen nou eens wat zou krimpen … is het begin al gemaakt..

 29. Michiel Brands

  Jan 25th, 2018

  No way Hose, veel te bang dat ik dan platgetrapt wordt door het e.e.a. en denk dat alles met die kleine beentjes wel heel lang duurt!


Laat een bericht achter:

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

UA-32547556-1