71 Comments to “Winactie | Deadpool 2 – Beëindigd”

 1. Anne Lawant

  May 9th, 2018

  Ik denk niet dat iedereen waardeert hoe ontzettend slim de eerste film is, juist door ontzettend dom te zijn. De oorsprong van het superheldengenre is diep geworteld in een doelgroep van tienerjongens, en in plaats van dat te ontkennen door superserieus te zijn (The Dark Knight), of door edgy proberen te zijn (Batman v Superman), omarmt Deadpool dat aspect volledig. Komt bij dat de jongen uit Hunt for the Wilderpeople de MacGuffin is in deel 2, waardoor ik mij nog meer verheug op dit deel.

 2. Patricia Bouthisma

  May 9th, 2018

  Ik ben de grootste Deadpool fan omdat het eerste deel me echt ontzettend heeft laten lachen en genieten, keer op keer opnieuw. Heerlijk!. Ik verheug me echt op deel twee.

 3. Richard

  May 9th, 2018

  Ik ben altijd een grote fan geweest van de Marcel films maar deadpool is toch degene die het weer speciaal maakt op zijn eigen manier veel humor en genoeg gevloek om captain America gek te maken kijk ook uit naar het tweede deel

 4. Robon Appelo

  May 9th, 2018

  Als ik win is het niet voor mezelf maar voor me neef Remco. Hij heeft recent te horen gekregen dat hij reuma heeft en hij is een grote DP fan

 5. Sebastiaan van Baar

  May 9th, 2018

  Als groot fan van deadpool zit ik te dagdromen hoe deadpool zelf zou reageren op deze vraag. En ik denk dat hij het volgende zou kunnen zeggen: “I don’t give a f*ck how big of a fan you are, just be a fan.” Dus of ik nu de grootste fan ben of niet, ik wil gewoon zo’n vet coole prijs winnen. En dan het liefst dat Hawaï shirt om mijn vrouw te narren. Die vind dat soort shirts namelijk vreselijk haha

 6. JW Frijters

  May 9th, 2018

  Deadpool brengt een hoop humor in een wereld die vaak heel serieus is. En dan geen flauwe humor, maar R-rated, waar ik enorm van hou. Vanaf het moment dat ik de proefopnames zag voor de eerste Deadpool-film ben ik groot fan en de film die ze er van gemaakt hebben, vind ik een van de leukere van de afgelopen jaren. Daarom kijk ik ook al maanden uit naar dit vervolg met nog meer actie, dezelfde soort humor en non-stop vermaak!

 7. Jim

  May 9th, 2018

  Ik vind deadpool geweldig en ben blij dat hij nog een herkansing gekregen heeft na zijn debuut in de wolverine film.
  Perfecte combinatie van humor en actie en heel veel eastereggs voor de echte fans (zoals ik).

 8. Esther

  May 9th, 2018

  Gewoon de onzinnige humor..meer hoef ik niet te zeggen..en eenhoorns😍

 9. Hendricus Robijn

  May 10th, 2018

  Omdat ik dezelfde humor heb en zijn grappen geweldig vind.

 10. Xaviera Jamie

  May 10th, 2018

  Wat heb ik samen met mijn biosvriendin in de deuk gelegen om Deadpool! Hilarische situaties. Die film hebben we toen drie! keer bekeken! Telkens zagen we weer nieuwe dingen! We hebben het er nog altijd over. Dus u begrijpt dat we reikhalzend uitzien naar Deadpool 2!

 11. Youssra

  May 10th, 2018

  Mijn vriendin zei keer dat die film moest kijken en sindsdien heb de film paar keer gezien. De humor is helemaal top. Ik ga altijd dood van het lachen en de acteurs zijn nog leuker. Voor mij mag deze film eeuwig bestaan

 12. Els Timmers

  May 10th, 2018

  Superheldenfilms nemen zichzelf vaak heel serieus, terwijl het natuurlijk vrijwel altijd over hele rare zaken gaat. Deadpool is zich dat heel goed bewust en niks is heilig voor hem. Daar kan ik echt van genieten en ik ben ook blij dat ze voor de film niet overgegaan zijn op kindergrappen. Deadpool is voor mij DE echte superheld en ik zit al helemaal klaar voor deel 2!

 13. Debbie Maas

  May 10th, 2018

  Ik ben fan van Ryan Reynolds, al sinds de comedyserie Two Guys nd a Girl and A Pizza Place.. al zijn film zijn goed, maar Deadpool is de beste tot nu toe. De (zwarte)humor en zelfspot zijn in een woord geweldig! Mijn soort superheld, hij neemt zich zelf niet al te serieus en dat is nou net zo gaaf. Ik kan niet wachten om de 2de in de bioscoop te gaan zien, of ik nu win of niet.

 14. m vd broek

  May 11th, 2018

  Winnen blijft altijd leuker dan kopen

 15. Herman

  May 11th, 2018

  Ik ben Deadpool fan om de match van de brute actie met de hilarische capriolen. Deadpool 2 is volgens mij nog gekker, funky en grappiger.

 16. Joke Somers

  May 11th, 2018

  Deadpool is een van de weinige figuren die op het witte doek zijn beland omdat fans er om bleven vragen. Ryan Reynolds was zelf ook een grote fan en samen zorgden ze ervoor dat deel 1 een enorm succes werd. Terecht natuurlijk, want de combinatie van humor en actie is onweerstaanbaar!

 17. m chen

  May 11th, 2018

  actie en humor mijn 2 favoriete genres!

 18. Marleen van Beek

  May 11th, 2018

  Zo leuk hoe een actieheld zichzelf totaal niet serieus neemt. Lekker grof, veel humor en actie. Daar hou ik van. Daarom vind ik alle marvelfilms zo gaaf. Altijd diezelfde geniale combinatie!

 19. Erwin

  May 11th, 2018

  Omdat zijn acties geweldig zijn, zoals de hele promotie rond deze film: een roze outfit aanbieden om kanker te bestrijden, excuses maken aan David Beckham voor het beledigen van hem in de vorige film. Laat maar komen. Ik ben er klaar voor!

 20. van erum maria louisa

  May 11th, 2018

  ik hou wel van actie

 21. Anna

  May 12th, 2018

  Ik vind de film echt hilarisch!!

 22. Monique Offringa

  May 12th, 2018

  Mijn zoon zei dat ik eens moest kijken en hoewel ik dacht dat ik hem niet leuk zou zinden vond ik hem super. De humor en compleet over the top, geweldig. Bovendien is Ryan Reynolds altijd leuk om naar te kijken.
  En TJ Miller is supergrappig

 23. marij brand

  May 12th, 2018

  ik ben niet zozeer fan van Deadpool maar wel een mega fan van Ryan Reynolds

 24. Will Langenberg

  May 12th, 2018

  Actie, actie, daar houd ik van.Van deze films kan ik echt genieten, ben een echte fan.De eenhoorn is voor mijn kleindochter, die is daar fan van.

 25. Joesjoes

  May 12th, 2018

  ik ben de grootste Deadpool fan omdat ik 4 CO2 neutrale fietsbanden onder met auto heb en die houden ook van mij 😉

 26. Hexicka

  May 12th, 2018

  Een grotere Deadpool fan dan ik bestaat er niet, ik zat net als Ryan Reynolds al 11 jaar te wachten voordat de eerste film uitkwam en ja ik ben tijdens die film tot de allerlaatste seconde blijven zitten want bij het begin van de aftiteling is de film nog niet afgelopen! De soundtrack van Junkie XL is bij ons thuis helemaal grijsgedraaid en wie de naam Ryan Reynolds laat vallen krijgt meteen de volgende leus naar zijn hoofd geslingerd: “If I ever decide to become a crime-fighting shit swizzler, who rooms with a bunch of other little whiners at Neverland Mansion with some creepy, old, bald, Heaven’s Gate-looking motherfucker… on that day, I’ll send your shiny, happy ass a friend request.”

 27. Jan

  May 12th, 2018

  Deze kans laat ik niet graag aan mijn neus voorbij gaan.

 28. Anneliese de Waal

  May 12th, 2018

  Ik vind de humor geweldig, daarom doe ik graag mee 🙂

 29. Nancy van Egmond

  May 12th, 2018

  Deadpool is gewoon hilarisch!!!! Zou heerlijk zijn om met mijn dochter naar de film te gaan en die goodies komen helemaal goed terecht bij mijn dochter, een mega Deadpool fan 🙂

 30. Nina Mol

  May 13th, 2018

  Ik ben dol op de humor!!

 31. Cheryl van de Loo

  May 13th, 2018

  Ik doe mee voor mijn man. Hij vindt het fantastische

 32. Manuela Diepstraten

  May 13th, 2018

  Normaal ben ik niet zo van de superheldenfilms, maar die van Deadpool vind ik hilarisch.

 33. Kevin Plaatje

  May 13th, 2018

  Ik ben de grootste fan van Deadpool omdat mensen mijn liever zien met een masker op me gezicht, en daarom deze film meer een documentaire voor mij was dan simpelweg een superhelden film. Ik zou dus willen winnen, zodat het masker en Hawaiian shirt mijn leven compleet maken.

 34. Julia

  May 13th, 2018

  Deadpool laat mij altijd lachen, hoe ik me ook voel. En als iemand met vitiligo, ben ik super excited om Domino er ook bij te hebben nu. Serieus hoe cool is dat???

 35. Yentl

  May 13th, 2018

  Deadpool is awesome omdat het zo\’n een andere soort superhelden film is en dat is gewoon heel vermakkelijk.

 36. Willemijn Kirngs

  May 13th, 2018

  Een heerlijke film, zó lekker ontspannend, veel lachen, een film met pit en spanning, super genieten!

 37. Arja

  May 13th, 2018

  Zo slecht als de green lantern werd beschreven, zo mega fun is deadpool.

 38. Niels

  May 14th, 2018

  Nou..Omdat ik de eerste Deadpool film meermaals heb gezien en nog steeds even hard heb lopen lachen (en de hele Jumbo Jet omdraaide waarom ik zo lachte)

 39. adri oosterbos

  May 14th, 2018

  Omdat het allemaal niet zo braaf is, in de comics. En de films, omdat het er op lijkt, dat Ryan Reynolds een tijdmachine bezit, teruggereisd is, en de bedenker van de comics gevraagd heeft, een karakter te bedenken gebaseerd is op zijn persoonlijkheid 🙂 Ryan Reynolds IS deadpool!

 40. Raul

  May 14th, 2018

  Ben net zo gek en grof alleen ik word helemaal in elkaar getrapt.
  Kan dus wel wat steun gebruiken en gratis naar mijn held gaan 🙂

 41. Chris Otto jr

  May 14th, 2018

  Mijn kop ziet er erger uit dan die van deadpool zonder masker.
  Niet alleen fan maar ook look a like

 42. Esmeralda

  May 14th, 2018

  Deadpool is voor mij echt een anti-held, heerlijke films!

 43. Rene

  May 14th, 2018

  Het begon op een avond dat ik zat te genieten van mijn Chimichangas. Ik zag een trailer van de film “Deadpool”. Na 2 seconden wist ik, die vent is slecht! Waarom dan toch een fan? Omdat hij geniaal is, droog en Ryan Reynolds hem perfect neerzet.

  Als er een superheld is waar ik mee vergelijken wil en kan worden is het Deadpool!

 44. Sascha_W

  May 14th, 2018

  Deadpool said “I’m about to do to you what Limp Bizkit did to music in the late 90s.” ik hou wel van een goede roast 🙂

 45. Steffen

  May 15th, 2018

  We delen hetzelfde opgeruimde humeur en dito karakter.

 46. Steffen

  May 15th, 2018

  We delen hetzelfde opgeruimde humeur en dito karakter!

 47. Jero Booms

  May 15th, 2018

  Ik ben groot fan van deapool omdat hij als enige anti-hero het besef heeft dat hij in een film of video game speelt. Met zijn humor maakt dat hem geweldig!

 48. Patricia de Vries

  May 15th, 2018

  Kennen jullie het sprookje ” Spiegelbeeld ” vertel eens even………
  Dan weten jullie genoeg!

  En!!!

  Jullie maken mijn zomer nog spannend in 2018 ……LET’S GO …….

 49. Harrie Oosterwaal

  May 15th, 2018

  Ik vind Deadpool helemaal geweldig vanwege zijn humor, de manier waarop Deadpool de “Vierde muur” doorbreekt een grappen heeft die totaal buiten het verhaal vallen waar hij in zit. En natuurlijk zijn “Mutant Abilities” niet te vergeten, kortom, Deadpool is het helemaal, en daarom wil ik heel graag dit winnen.

 50. MIRANDA

  May 16th, 2018

  GOEDEAVOND ALLEN, IK ZOU DIT GRAAG VOOR MIJN ZOON WILLEN WINNEN, HIJ IS GEK OP DEATHPOOL MAAR KAN DIRT NIET IN DE BIOSCOOP ZIEN OMDAT HET PAS MAG ALS JE 16 BENT.MAG OOK NIET EENS MET BEGELEIDING!MIJN ZOON WORDT 26 MEI 12 JAAR.ZOU ECHT COOL ZIJN ALS HIJ DUS WINT!BIJVOORBAAT DANK!WARME GROET, MIRANDA

 51. Gigi

  May 16th, 2018

  Ik Ben geen fan…Maar mijn broer is een mega fan. Hij heeft heel veel van superhelden. Ik gun hem dit echt. Hij is een super lieve oom.En ook nog eens een stoere oom met hem superhelden tattoos.

 52. Ingrid

  May 16th, 2018

  Dit is zo grappig! Ik kan hier heerlijk om lachen!

 53. m.van klavern

  May 17th, 2018

  zo geweldig ontspannend

 54. Georgia Germer

  May 17th, 2018

  I love the jokes!

 55. Caroline

  May 18th, 2018

  Humor en mijn dochter vindt het ook helemaal geweldig! Gezellig samen naar de deze film

 56. Henk

  May 18th, 2018

  Heel graag ga ik naar deze film samen met me zoon. De goodies zijn natuurlijk ook erg leuk en welkom.We zijn erg benieuwd naar Deadpool 2 Filmhoek ☻ ☻ .

 57. Saskia van Schaijk

  May 18th, 2018

  Waarom ik Deadpool geweldig vind? Daar is maar 1 antwoord voor. HIJ IS GWN FKING AWESOME.

 58. Tink

  May 18th, 2018

  Cause I put in MAXIMUM EFFORT!!!

 59. Xander Willems

  May 18th, 2018

  Ik ben een mega Deadpool fan. Ryan Reynolds is een briljante acteur. Ik ga elke jaar als Deadpool verkleed met carnaval, zo\’n full bodysuit. Ik vind hem een geval apart, wat ik zo leuk vind aan Deadpool, hij heeft no Shane at all. Ik kan niet wachten om deadpool 2 te zien, deadpool and Cable Clash😍

 60. (D)Edo(pool)

  May 18th, 2018

  Fuck Batman, Superman en Spider-Man, er is maar één echte vent en dat is Deadpool…. hij heeft een kop als een verrimpelde oude mannen scrotum, de soepele bewegen van een slinger-aap en de charmes van een One fuckawsome guy!

 61. Mikky de Wildt

  May 18th, 2018

  Niet ben ik alleen al gisteravond geweest, maar ga binnenkort nog een keer(en misschien zelfs nog een keer). De film stelde niet teleur! Je hebt genoeg sadness en genoeg humor om de sadness recht te trekken. Ik zal niet zeggen dat ik de grootste fan ben van Deadpool, want Deadpool houd het meest van zichzelf maar ik kom toch aardig dichtbij.

 62. Maurice Meijer

  May 18th, 2018

  Omdat Deadpool 1 enorm veel indruk heeft gemaakt en ik na de Hitman\’s Bodyguard al veel te lang heb moeten wachten op RR in zijn leren DP pak.

 63. Lydia Vonhof

  May 18th, 2018

  Ik ben DE allergrootste fan omdat ik net zoals Deadpool niet spoor en leef op pure sarcasme. Ik ben net zo panromantisch zoals hij is, ik hou van grof geweld en hou van eenhoorns. AMEN!

 64. Karla de Jong

  May 19th, 2018

  Ik ben zelf niet een geweldige deadpool fan, ik wist niet eens wie het was voordat ik de eerste film had gezien. Maar mijn vriend (de echte fan) had me meegesleept en ik kan zeggen leuk, hilarisch en gaaf. Ik wil zeker deel 2 gaan zien met m\’n vriend. Dus als ik zou winnrn heb ik een geweldige verassing voor hem 🙂

 65. Lior Bar

  May 19th, 2018

  Normaal gesproken hou ik niet zo veel van superhelden. Maar Deadpool is echt leuk!!! Het is de beste film van Marvel naar mijn mening. Het feit dat Deadpool zo leuk is is dat hij weet dat hij een superheld is. Dit is geen gewone superhelden film. Dat bleek in het eerste deel toen hij zijn masker afdeed. Je kon meerdere littekens zien op zijn gezicht. Ook zit er genoeg actie in de film waardoor het leuk en interessant blijft om ernaar te kijken. De eerste deel was echt zeer vermakelijk en hopelijk zit er in de tweede deel net zo veel inside jokes en woordgrapjes

 66. Bernadette Meijer

  May 19th, 2018

  Ik wil dit pakket graag winnen voor mijn Broer Maurice.
  Kanonne als er eentje fan is , is hij het wel.
  Hij leeft en ademt Deadpool.

 67. Marmara Kramer

  May 19th, 2018

  Ik doe graag mee. Neeh! Niet voor mijzelf maar voor mijn zoon die de films van deadpool helemaal fantastisch vind.
  Hij is 2x naar de bios geweest en heeft de dvd , waar hij
  mij als moeder ook wilde enthousiasmeren…..
  helaas niet gelukt 😂😂 Haha. Waarschijnlijk generatiekloof!
  Maar hem nog blijer maken , lijkt me wel fijn.
  Kijk ik doe ook mijn best, zoals te zien is op de foto van Facebook.
  Ik haal ook alles uit de kast . 😁😁🤣
  Met dat leuke pakket, zal hij echt heel blij zijn.

 68. Kim Kusters

  May 19th, 2018

  Jaaaa Ryan Reynolds is een kanjer en ik heb me rot gelachen om deel 1. Dus als deel 2 maar half zo leuk is als de eerste dan is het voor mij een groot succes!!

 69. John Bottenheft

  May 20th, 2018

  Een film zoals Deadpool hou ik erg van daar er veel effecten, acties en spanning in deze film zitten en bovendien is er ook al Deadpool 2 in de bioscoop en ik verwacht nog meer delen omdat dit kortweg gewoon goede films zijn waar heel Nederland graag naar gaat kijken.

 70. Sandra Benedick Elzinga

  Jun 2nd, 2018

  In Van Wilder zag je zijn humor al doorschijnen maar nu hij een r-rated acteur is in een MARVEL film is hij zooo goed!! De film die ik echt niet mooi vond is Green Lantarn…Paste totaal niet bij hem…En Buried BAH…RIPD was ook bagger…Toch blijft hij mijn favoriet! Naast Chris Hemsworth, tom hiddleston, Mark Ruffalo enz enz LOL


Laat een bericht achter:

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

UA-32547556-1