37 Comments to “Winactie | Coco DVD – Beëindigd”

 1. Marijke

  Mar 20th, 2018

  Prachtige film Coco, die de kinderen èn ik graag nog heel vaak willen bekijken. We zijn grote Disney fans ♥

 2. Thomas de Bekker

  Mar 20th, 2018

  Hoi Filmhoek,

  Ik denk dat we allemaal wel iemand zijn verloren in ons leven. Een tante, een opa of een kat van wie je zielsveel hebt gehouden. Nog steeds eigenlijk. Met relatief weinig voorkennis ging ik samen met mijn vriendin, Iris, naar de bioscoop op de dag dat Coco in de bios uitkwam. Als filmliefhebbers kunnen wij een goede film erg waarderen en Coco heeft ook niet teleurgesteld.

  Daarom vond ik het mooiste moment in de film, het moment waarop Miguel het liedje ‘Remember Me’ als slaapliedje zingt voor Mama Coco en zij hierdoor voor het eerst weer reageert op haar omgeving. Niet alleen bleef het goed hangen, de ontlading die vrijkwam door één simpel liedje heeft zo’n indruk achter gelaten, dat deze film nu al een échte klassieker is.

  Ik hoop daarom kans te maken om de Blu-ray variant van Coco te winnen, want ik zou hem graag nog eens willen kijken.

  Duimen maar!

  Groetjes,
  Thomas

 3. Landje Bleeker

  Mar 21st, 2018

  Ik zou echt niet weten wat mijn favoriet is , want ik heb deze film nog niet gezien en naar bioscoop ga ik nooit , wel koop ik vaak dvd’s en zo kan ik in alle rust kijken en genieten van een film.

 4. Sandra

  Mar 21st, 2018

  De scene waarin de hond van Coco verandert in een spirit animal. Die vond ik erg leuk 🙂

 5. Joy

  Mar 22nd, 2018

  Heel erg leuk. De favoriete film van ons dochtertje. al 3 keer gezien in de bioscoop. Ze zingt ook de liedjes mee dan 😀 Zou supergraag voor haar winnen. Haar favoriete scene is volgens mij als de hond van het jongetje een magisch wezen wordt. Ze roept dan dat hij zo mooi is en ook zo\\’n vliegende hond wil 😀

 6. Roy knapen

  Mar 22nd, 2018

  Hoi.Film nog niet gezien, maar wel de trailer. Die spreekt ons ontzettend aan. Welke scene het leukst is hopen we dus op de dvd te zien.. Meedoen en hopen dus..

 7. Will Langenberg

  Mar 22nd, 2018

  Ik ken deze film niet, dus ik weet ook niet wat mijn favoriete scene is.
  Het lijkt mij een waanzinnig leuke film, dus er zitten vast veel leuke scenes in.

  Hoop ze allemaal te kunnen zien en daarom doe ik mee met deze winactie.
  Mijn kleinkinderen hebben ook echt zin om deze film te zijn bij ons.
  Ik ben benieuwd.

 8. Laura

  Mar 23rd, 2018

  We hebben de film helaas nog niet gezien, dus we hebben nog geen favoriete scene.
  Graag willen we de film kijken en erachter komen wat ons favoriete stukje uit de film is. 🙂

 9. Wendy Ossewaarde

  Mar 23rd, 2018

  Dat Miquel zingt voor mama Coco!

 10. Shiv Chin

  Mar 23rd, 2018

  Ik heb deze film 2 keer gezien in de bioscoop en beide keren moest ik huilen. Mijn favoriete scene uit deze film is aan het einde, wanneer Miguel voor mama Coco zingt en zij reageert op het liedje. Echt een kippenvel moment!

 11. maria

  Mar 23rd, 2018

  Ik heb de film nog niet gezien , dus kan daar niets over zeggen ….

 12. G. Huberts

  Mar 23rd, 2018

  Dat is de scene als het jongetje op het laatst voor zn oude oma zingt. De hele bioscoopzaal was in tranen.

 13. Nancy van Heck

  Mar 23rd, 2018

  Ik kan niet de favoriete scene noemen omdat ik jammer genoeg deze film nog niet hebt gezien. Terwijl het mij een erg leuke en mooie lijkt voor mij en mijn zoontje ik hoop deze film ooit een keertje te kunnen zien.

 14. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

  Mar 23rd, 2018

  Als het liedje remember me gezongen word, dan houd niemand het droog

 15. Mark

  Mar 23rd, 2018

  Dat weet ik pas als ik hem heb gezien, maar mijn favoriete James Bond scene is de openingsscene van Spectre, met de Mexicaanse optocht op Dia de los Muertes. De trailers van Coco hebben exact dezelfde sfeer!

 16. Kim

  Mar 24th, 2018

  Wanneer hij voor het eerst in het land van de doden terecht komt. Zo lekker anders dan de meeste Disney films!

 17. Eric van der Zanden

  Mar 24th, 2018

  Het moment waarop Miguel het liedje ‘Remember Me’ zingt

 18. Anne Kienhuis

  Mar 25th, 2018

  Dat is met stip wanneer Miguel voor mama Coco zingt.Zo lief! Het was muisstil in de zaal en ik voelde een klein traantje over m’n wang rollen. Gooi mijn naam maar in de hoge hoed, ik wil de film heel graag knusjes op de bank nog eens zien.

 19. Ingrid Hopster

  Mar 25th, 2018

  Onze Favoriete scene is dat Miguel voor ziin oma zingt, zit je daar als volwassene te snuffen, wij zouden erg graag kans maken op een dvd, blue ray kunnen we niet afspelen. Nu duimen maar

 20. Marleen van beek

  Mar 25th, 2018

  Ik heb hem helemaal nog niet gezien. Een favoriete scène is er dus niet. Maar wie weet…

 21. Gino v Weenen

  Mar 25th, 2018

  “Spoiler Alert”

  Mijn favorieten moment was het moment dat Miguel erachter kwam wie zijn vader was, kippevel, tranen en ook wel een bergje hoop.

 22. Elle W

  Mar 25th, 2018

  Als Miguel voor zijn moeder zingt, ik heb gehuild…

 23. sebastiaan posthuma

  Mar 25th, 2018

  helaas niet helemaal gezsien alleen de voorstukjes maar ik vond het stukje leuk dat ze bij de poort stonden en dat het een omgekeerde wereld was . dat spoken bang werden voor de mens

 24. Lottie

  Mar 25th, 2018

  Lijkt mij een ontzettend leuke film om samen met mijn neefjes te kijken!

 25. Jan

  Mar 26th, 2018

  Mijn favoriete scene is wanneer Miguel op een geheime plek oude videos van zijn idool aan het kijken is, en intussen aan het oefenen is op een oude gitaar.

 26. Sharon de Ridder

  Mar 26th, 2018

  Ik vertel graag wat onze favoriete scene is, wanneer we de film hebben gezien. Dus… Wanneer komt hij onze kant op? 🙂

 27. Roy

  Mar 26th, 2018

  Ik heb nog geen favoriete scene, heb de film nog niet gezien

 28. Nanique

  Mar 27th, 2018

  Als Dante de hond z’n kleurtjes krijgt…dus een spirit animal wordt. Prachtig! Echt een hele leuke film weer van Disney! <3

 29. Marcia Kan

  Mar 27th, 2018

  Wat leuk! Ik zpu het niet weten, want we hebben deze film helaas nog niet gezien. Hoog tijd hier verandering in te brengen Filmhoek.nl!!😉

 30. Rogier Dijkgraaf

  Mar 29th, 2018

  DE HELE FILM! Ik bedoel, er is geen een moment die ik niet goed vond alles was gewoon perfect goeie karakters, emotionele momenten, grappige momenten. Het grappigste moment was wel toen een zo’n soort controleur Miguel zag en dat dat voor hem letterlijk een jaw dropping moment was.

 31. anne

  Mar 30th, 2018

  Ik kan nu wel een scene beschrijven maar wij willen de film graag winnen omdat we deze nog niet gezien hebben. Het lijkt ons een vrolijke (miquel), grappige (dante) muziekale film met een serieus onderwerp (dood, familie) dus wij willen hem wel graag zien!

 32. Marloes Wognum

  Mar 30th, 2018

  Ooh we wilden naar deze film toe.. Maar helaas werd mijn dochtertje toen erg ziek. Daarna niet meer van gekomen.. Maar we willen hem heel graag winnen! Mijn dochtertje is gek op skeletten/botjes En het lijkt ons gewoon een heerlijke mooie film met veel muziek en kleur!

 33. Larissa

  Apr 2nd, 2018

  Het moment dat ‘un poco loco’ gezongen wordt. Iedere keer weer vind ik het ge-wel-dig! What color’s the sky?
  Ay mi amor, ay mi amor!

  Zou uit m’n stekkerdoos gaan van blijdschap als ik een blu-ray mocht winnen. Deze film is heerlijk, heb ‘m al vier keer gezien.

 34. Inge

  Apr 2nd, 2018

  Ik hoorde dat het einde erg mooi was, heb de film zelf nog niet gezien maar ben er nu wel erg benieuwd naar!

 35. Nency

  Apr 3rd, 2018

  Geen idee want we hebben deze nog niet gezien

 36. Sandy van der Kolk

  Apr 5th, 2018

  Ik kom er heel graag achter wat mijn favoriete scene is in deze film daar ik hem nog niet heb kunnen zien. Wij zijn hier dol op Disney/Pixar films en kijken er naar uit om ‘m te kunnen bekijken 🙂 Dus dolgraag loot ik mee voor deze dvd.

 37. yentl

  Apr 6th, 2018

  Ik vond de hele film gewoon magisch en vond het knap van mezelf dat ik er zonder huilen vanaf was gekomen, todat een van de laatste scene’s aanbrak. De scene waarin Miquel voor mama Coco zingt is naar mijn mening een van de meest ontroerende scene’s die ik ooit heb gezien.


Laat een bericht achter:

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

UA-32547556-1