Winactie | Call Me By Your Name – Beëindigd

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je hier.

Call Me By Your Name van Luca Guadagnino, is een sensationeel en meeslepend verhaal over eerste liefde, gebaseerd op de gelijknamige roman van André Aciman. De film verschijnt op 27 juni 2018 op blu-ray en DVD. Wij mogen een aantal blu-ray’s weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee!

Call Me By Your NameTitel: Call Me By Your Name
Regisseur:
Luca Guadagnino
Cast: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar, Esther Garrel
Scenario:  James Ivory
Genre:
Drama, Romantiek
Speelduur: 132 minuten

[youtube 5ENk9X7UtYI]

Verhaal

Het is de zomer van 1983 in Italië. Elio (Timothée Chalamet), een vroegrijpe 17-jarige jongen brengt zijn dagen door in de villa van zijn ouders met het transcriberen en spelen van klassieke muziek, lezen en flirten met zijn vriendin Marzia (Esther Garrel). Op een dag arriveert Oliver (Armie Hammer), een charmante Amerikaanse student die Elio’s vader, een belangrijke professor, als stagiair komt helpen. Elio en Oliver ontdekken die zomer de onstuimige pracht van een ontwakend verlangen dat hun leven voorgoed zal veranderen.

De Italiaans-Amerikaanse film werd door pers en publiek bejubeld en ging in première op het Sundance Film Festival in 2017. Call Me By Your Name domineerde het film awards seizoen dit jaar. De film werd genomineerd voor alle belangrijkste filmprijzen, waaronder 3 Golden Globes nominaties en 4 Oscar® nominaties voor onder andere Beste Film en Beste Acteur. Call Me By Your Name nam niet minder dan 11 prijzen in ontvangst waaronder een Academy Award en BAFTA voor het beste scenario, een Writers Guild of America Award en een Critics’ Choice Movie Award.

filmstrip Prijsvraag Independence Day Resurgence

Call Me By Your Name

We geven een aantal Call Me By Your Name blu-ray’s weg! Wil jij kans maken? Vertel ons dan simpelweg waarom jij graag zou willen winnen. Uit alle aanmeldingen zal de gelukkige winnaar worden getrokken. Doe nu mee – actie loopt tot 1 juli aanstaande.

*Extra winkans: Like de Facebookpagina van Filmhoek.nl

Voorwaarden prijsvraag:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.