Williams en Jodorowsky in Fantastic Beasts sequel

Jessica Williams en Brontis Jodorowsky in Fantastic Beasts sequel

De langverwachte Fantastic Beasts sequel heeft nog altijd geen titel. Wel is er al het een en ander bekend over de cast. Zo zal Jude Law een jonge Dumbledore spelen. Callum Turner en Zoë Kravitz zullen ook een rol vervullen. Nu blijkt de cast flink the zijn uitgebreid, met namen als de Amerikaanse comédienne Jessica Williams (The Daily Show) en de Mexicaanse acteur Brontis Jodorowsky (Poesía Sin Fin). Dit zijn slechts twee van de namen die genoemd werden in het raport van de website pottermore.com. Over het personage van Williams is vooralsnog niks bekend. Jodorowsky speelt een man genaamd Nicolas Flamel. Zijn naam werd eerder al genoemd in Harry Potter and the Philosopher’s Stone. Flamelis gebasseerd op een gelijknamige alchemist die in het echt heeft bestaan. In de tovenaarswereld van JK Rowling staat hij bekend als een alchemist die het levenselixer heeft ontdekt.

Naast deze twee acteurs zijn ook nog de volgende castleden bekend: Wolf Roth als Spielman, Victoria Yeates als Bunty, Derek Riddell als Torquil Travers, Poppy Corby-Tuech als Rosier en Cornell S. Hohn als Arnold Guzman. Travers en Rosier zullen bekende namen zijn voor de Harry Potter fans. Dit zijn namelijk handlangers van Lord Voldemort.

Natuurlijk zien we ook een groot deel van de cast uit de eerste film terug, zoals Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler en Carmen Ejogo. Fantastic Beasts and where to find them volgt de avonturen van Newt Scamander, die zeventig jaar voor de gebeurtenissen in de Harry Potter-films op onderzoek uit gaat om een encyclopedie te schrijven over alle magische dieren. De sequel zal te zien zijn vanaf 16 november 2018.