Volledige trailer voor Divergent

Divergent

Independent Films heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de sci-fi avonturenfilm Divergent. Deze kun je hieronder bekijken. De film draait vanaf 27 maart in de bioscoop.

[youtube tLnIMQescG0]

Divergent speelt zich af in het futuristische Chicago. Tris (Woodley) is een van de vele tieners die op haar 16e één van de 5 facties moet kiezen waarin de stad verdeeld is: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Uit een test moet blijken welke het beste bij haar past. Beatrice maakt aan de hand van de test haar keuze en krijgt in haar gekozen factie te maken met een heftige inwijding die het uiterste van haar vraagt.. maar niet alleen van haar! De concurrentie is groot, wie zal het halen en wie wordt voor eeuwig verbannen?

De film wordt geregisseerd door Neil Burger. In de hoofdrollen zien we Shailene Woodley, Theo James, Ashley Judd, Jai Courtney, Ray Stevenson, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ben Lloyd-Hughes, Ansel Elgort, Tony Goldwyn, Maggie Q, Mekhi Pfeiffer en Kate Winslet. Het scenario is geschreven door Evan Daugherty en Vanessa Taylor. Divergent is gebaseerd op de bestseller van Veronica Roth komt in Nederland uit op 20 maart 2014.