Volledige cast Walt Disney’s Into The Woods

Into The Woods

Gister hadden we het nieuws dat Walt Disney Pictures‘¬†filmadaptatie van Into the Woods twee nieuwe castleden heeft verwelkomt. Vandaag kunnen we bevestigen dat de repetities van de film van start zijn gegaan en hebben we complete castlijst. Deze is als volgt:

Into the Woods vertelt het verhaal van een bakker (James Corden) en zijn vrouw (Emily Blunt) die een kinderwens hebben. De boze heks (Meryl Streep) heeft hen echter vervloekt, waardoor ze onvruchtbaar zijn. De twee willen haar opzoeken in het bos zodat de heks de vloek op kan heffen. Ze ontmoeten in het bos diverse sprookjesfiguren waaronder De Wolf (Johnny Depp), Rapunzel (Mackenzie Mauzy), Assepoester (Anna Kendrick) en haar Prins (Chris Pine).

Into the Woods is geschreven door Stephen Sondheim en James Lapine. Rob Marshall (Chicago, Nine, Pirates of the Caribbean) zal de film regisseren. De musicalfilm wordt geproduceerd door John DeLuca samen met Marc Platt (Wicked) en Walt Disney Pictures. John DeLuca was eerder verantwoordelijk voor Chicago en Nine. David Crane (Chicago) arrangeert de muziek die geschreven is door Stephen Sondheim.