Vier nieuwe clips voor Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow

Vandaag zijn er vier nieuwe clips vrijgegeven van de film Edge of Tomorrow, met in de hoofdrol Tom Cruise en Emily Blunt. Bekijk deze hieronder.

[youtube twIdX5EQiXk]

[youtube WvfcBhcwQo0]

[youtube n9udOOpqoAI]

[youtube vp9P-d2LHgc]

Edge of Tomorrow is gebaseerd op het befaamde boek ‘All You Need is Kill’ van Hiroshi Sakurazaka. In een nabije toekomst wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens, waar geen enkele militaire macht tegen opgewassen is. Majoor William Cage (Cruise) is een officier die nog nooit een oorlogsfront van dichtbij gezien heeft, totdat hij betrokken raakt bij een zelfmoordmissie. Hij sneuvelt binnen enkele minuten en belandt vervolgens op raadselachtige wijze in een timeloop, waarin hij steeds opnieuw hetzelfde gevecht moet leveren en elke keer weer de dood vindt. Maar na elk gevecht kan Cage meer tegenstand bieden aan zijn tegenstanders, mede dankzij de hulp van Special Forces strijder Rita Vrataski (Blunt). Met elk gevecht tegen de ruimtewezens, komen Cage en Rita een stap dichter bij het verslaan van de vijand.

De cast bestaat uit Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Jeremy Piven, Ciaran Hinds, Noah Taylor en Kick Gurry. De film wordt geregisseerd door Doug Liman (The Bourne Identity) en draait vanaf 29 mei in de bioscoop.