Verwachte films – Week 5

releases-week5

Hieronder tref je een overzicht van de films die in week 5 uitkomen. Op onderstaande posters kun je klikken waarna je naar het stuk springt van de film. Scrollen is natuurlijk ook een mogelijkheid. Hier staan details, mede als een link naar de recensie van desbetreffende film, mochten wij deze al gerecenseerd hebben.

i-frankensteinout-of-the-furnacetoscaanse-bruiloft

TheSelfishGiant_poster_40x60.inddParkland_Poster_70x100.indd


3119-C-I FRANKENSTEIN 70x100 op 50% 2.indd
I, Frankenstein

Regisseur: Stuart Beattie
Scenario: Stuart Beattie, Kevin Grevioux
Cast: Aaron Eckhart, Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney, Socratis Otto, Caitlin Stasey, Mahesh Jadu, Aden Young
Genre: Actie, Fantasie, Sciencefiction
Speelduur: 93 minuten
Te zien vanaf: 30 januari 2014

Verhaal
Adam is twee eeuwen geleden tot leven gewekt door Dr. Frankenstein. Sinds die tijd heeft hij zich maar met één ding bezig gehouden: zoveel mogelijk demonen terugsturen naar de hel. Ondertussen wordt hij argwanend in de gaten gehouden door waterspuwers die strijden in dienst van de hemel. Wanneer onderzoekster Terra steeds dichter bij de ontdekking van het geheim van Adams onsterfelijkheid komt, escaleert de oorlog tussen hemel en hel volledig met Adam er tussenin.

Recensie
Fabian van der Starre heeft deze film al gerecenseerd. Lees zijn recensie hier!

Trailer
[youtube JBZTMhuWOfc]


out-of-the-furnace
Out of the Furnace

Regisseur: Scott Cooper
Scenario: Brad Ingelsby, Scott Cooper
Cast: Christian Bale, Casey Affleck, Woody Harrelson, Willem Dafoe, Zoe Saldana, Forest Whitaker, Sam Shepard, Tom Bower
Genre: Drama, Misdaad, Thriller
Speelduur: 116 minuten
Te zien vanaf: 30 januari 2014

Verhaal
Russell en zijn jongere broer Rodney groeiden op in een industriestadje in het grimmige Amerikaanse noordoosten. Ze droomden van ontsnappen en elders een beter leven opbouwen, maar het lot besliste anders. Door een ongelukkig voorval belandt Russell in de cel en het leger stuurt zijn broer naar Irak. Als Rodney terugkeert zoekt hij zijn heil in illegale vechtwedstrijden die worden georganiseerd door de keiharde Curtis DeGroat. Eenmaal vrij verkiest Russell een rustig bestaan met een baan in de staalfabriek, misschien wel een gezinnetje met Lena en de zorg voor zijn oude vader. Als Rodney na een gevecht in de afgelegen heuvels niet terugkeert, blijkt de broederband echter onverminderd sterk. Russell zet alles wat hij heeft op het spel om boven water te krijgen wat zijn broer is overkomen.

Recensie
Fabian van der Starre heeft deze film al gezien en er een recensie over geschreven. Lees deze hier!

Trailer
[youtube wafLb41_tnE]


toscaanse-bruiloft
Toscaanse Bruiloft

Regisseur: Johan Nijenhuis
Scenario: Maarten Lebens, Anne-Louise Verboon, Tijs van Marle
Cast: Sophie van Oer, Simone Kleinsma, Ernst Daniël Smid, Jan Kooijman, Lieke van Lexmond, Carolien Spoor, Diederik Ebbinge, Martine Sandifort, Dirk Zeelenberg, Matteo van der Grijn, Ruud Feltkamp
Genre: Romantiek, Komedie
Speelduur: 106 minuten
Te zien vanaf: 30 januari 2014

Verhaal
In een klassieke villa in het zonovergoten Italië runt Sanne samen met haar vader en stiefmoeder de trouwlocatie Casa Matrimonio. Het landgoed ligt in Toscane. Deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Villa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar… twee keer..

Recensie
Wij hebben deze film nog niet gerecenseerd. Wil jij hier een recensie van schrijven? Kijk dan hier!

Trailer
[youtube gEgpBMEoWq0]


TheSelfishGiant_poster_40x60.indd
The Selfish Giant

Regisseur: Clio Barnard
Scenario: Clio Barnard
Cast: Conner Chapman, Shaun Thomas, Sean Gilder, Rebecca Manley, Lorraine Ashbourne, Steve Evets
Genre: Drama
Speelduur: 91 minuten
Te zien vanaf: 30 januari 2014

Verhaal
De 13-jarige Arbor en zijn beste vriend Swifty zijn beiden geschorst van school en wonen in een arme wijk. Ze ontmoeten Kitten, een cynische en hebzuchtige ijzerhandelaar, voor wie ze metaal gaan verzamelen met behulp van paard en wagen. Arbor wil vooral Kitten imponeren en geld verdienen. Swifty blijkt goed met paarden om te kunnen gaan. Wanneer Kitten het talent van Swifty ontdekt, biedt hij hem een baantje als jockey aan bij illegale paardenraces. Arbor voelt zich hierdoor gekwetst en buitengesloten, waardoor de spanningen tussen de twee vrienden oplopen. Tot een tragisch voorval iedereen voorgoed verandert.

Recensie
Wij hebben deze film nog niet gerecenseerd. Wil jij hier een recensie van schrijven? Kijk dan hier!

Trailer
[youtube WmA5S91M5RQ]


Parkland_Poster_70x100.indd
Parkland

Regisseur: Peter Landesman
Scenario: Peter Landesman, Vincent Bugliosi
Cast: Paul Giamatti, Billy Bob Thornton, Zac Efron, Marcia Gay Harden, James Badge Dale, Mark Duplass, Jacki Weaver, Ron Livingston
Genre: Drama
Speelduur: 93 minuten
Te zien vanaf: 30 januari 2014

Verhaal
Na de aanslag op president John F. Kennedy op 22 november 1963 werd er in het Parkland ziekenhuis met man en macht tevergeefs gewerkt om het leven van de president te redden. De gebeurtenis choqueerde de hele wereld en liet zijn sporen overal achter. Zo ook bij de medische staf van het ziekenhuis, de Dallas Secret Service, de FBI-agenten en de onwetende cameraman Abraham Zapruder, die de filmbeelden van de moordaanslag in zijn bezit bleek te hebben.

Recensie
Wij hebben deze film nog niet gerecenseerd. Wil jij hier een recensie van schrijven? Kijk dan hier!

Trailer
[youtube CwXb5yUXu4k]

Leave a Comment

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box