Verwachte Films – Week 36

coming-soonj

Ook deze week weer een overzicht van welke films er in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. Bekijk hieronder het overzicht van week 36. Hier staan details, mede als een link naar de recensie van desbetreffende film, mochten wij deze al gerecenseerd hebben. Mis je een recensie en zou jij deze willen schrijven? Kijk dan hier voor meer informatie.

Pak je drinken, popcorn en ga lekker genieten in je plaatselijke bioscoop!

B

 

n2birc0fjgk0Straight Outta Compton

Regisseur: F. Gary Gray
Cast: O’Shea Jackson Jr., Corey Hawkins, Jason Mitchell, Neil Brown Jr., Aldis Hodge, Marlon Yates Jr., R. Marcos Taylor, Carra Patterson, Alexandra Shipp, Paul Giamatti, Elena Goode, Keith Powers, Joshua Brockington, Sheldon A. Smith, Keith Stanfield
Genre: Biografie, Drama, Muziek
Speelduur: 147 minuten
Te zien vanaf: 3 september 2015

De groep NWA komt op in de straten van Compton, California, halverwege de jaren 1980 en zorgt voor een revolutie van de pop culture.

[youtube OrlLcb7zYmw]

B

jubfu9hisytyHitman: Agent 47

Regisseur: Aleksander Bach
Cast: Angela Baby, Dan Bakkedahl, Charlene Beck, Michael Bornhütter, Melissa Broughton, Nils Brunkhorst, Michaela Caspar, Alvin Chan, Michael Corcoran, Manuel Depta, Andrew Di Bartolomeo, Georg Ebinal, Jörg Ellmer, Rupert Friend, Waye Leon Goh
Genre: Actie, Misdaad, Thriller
Speelduur: 96 minuten
Te zien vanaf: 3 september 2015

 

Agent 47 heeft de missie om een megacorporatie uit te schakelen, die van plan is zijn verleden te ontcijferen en een leger van moordenaars te maken, die nog veel sterker zijn dan hijzelf. Samen met een jonge vrouw, die het geheim heeft om deze krachtige vijand te verslaan, gaat 47 de confrontatie aan met schokkende onthullingen rond zijn oorsprong.

[youtube HELfuiarPpo]

B

Knock-Knock-film-posterKnock Knock

Regisseur: Eli Roth
Cast: Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas, Ignacia Allamand, Aaron Burns, Colleen Camp
Genre: Horror, Thriller
Speelduur: 99 minuten
Te zien vanaf: 3 september 2015

 

 

Rondom het weekend zwaait de succesvolle architect en gelukkig getrouwde Evan Webber z’n vrouw en twee kinderen uit. De komende paar dagen heeft hij het rijk voor zichzelf, maar dan staan plotseling twee, doorweekte jonge meiden op zijn stoep die hulp zoeken. Ze stellen Evans steun op prijs en dienen hem de avond van zijn leven op. Wat echter leuk begint ontpopt zich tot een ware nachtmerrie.

[youtube RG0vh3CeLTI]

B

Ricki_and_the_Flash_posterRicki and the Flash

Regisseur: Jonathan Demme
Cast: Meryl Streep, Rick Springfield, Rick Rosas, Joe Vitale, Bernie Worrell, Ben Platt, Peter C. Demme, Jim Roche, Alexa Klienbard, Keala Settle, Joe Toutebon, Big Jim Wheeler, Brooklyn Demme, Eamon O’Rourke, Aaron Clifton Moten
Genre: Komedie, Drama, Muziek
Speelduur: 101 minuten
Te zien vanaf: 3 september 2015

 

Ricki Rendazzo is een oude rockster, die met haar band The Flash in een bar in San Fernando zingt. Haar ex-man belt haar op een dag om te melden dat haar dochter Julie het moeilijk heeft. Ze is verlaten door haar echtgenoot, voor een andere vrouw. En dat is voor Ricki het moment om terug te gaan en haar dochter te helpen, die haar in eerste instantie niet bepaald met open armen ontvangt.

[youtube x8PVK6Hky2A]

B

mia-madre-posterMia madre

Regisseur: Nanni Moretti
Cast: Margherita Buy, John Turturro, Giulia Lazzarini, Nanni Moretti, Beatrice Mancini, Stefano Abbati, Enrico Iannello, Anna Bellato, Toni Laudadio, Lorenzo Gioielli, Pietro Ragusa, Tatiana Lepore, Monica Samassa, Vanessa Scalera, Davide Iacopini
Genre: Drama
Speelduur: 106 minuten
Te zien vanaf: 3 september 2015

 

Margherita, een directeur in het midden van een existentiële crisis, moet omgaan met het onvermijdelijke en het nog altijd onacceptabele verlies van haar moeder.

[youtube q4tQ6VvPPc4]