Verwachte Films – Week 35

35

Ook deze week weer een overzicht van welke films er in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. Bekijk hieronder het overzicht van week 35. Hier staan details, mede als een link naar de recensie van desbetreffende film, mochten wij deze al gerecenseerd hebben. Mis je een recensie en zou jij deze willen schrijven? Kijk dan hier voor meer informatie.

Pak je drinken, popcorn en ga lekker genieten in je plaatselijke bioscoop!

B

Trainwreck

download
Regisseur: Judd Apatow
Cast: Colin Quinn, Devin Fabry, Carla Oudin, Amy Schumer, Josh Segarra, Ryan Farrell, Robert E. Torres, Jim Florentine, Bobby Kelly, Dan Soder, John Cena, Dave Attell, Vanessa Bayer, Tilda Swinton, Randall Park
Genre: Komedie, Romantiek
Speelduur: 125 minuten
Te zien vanaf: 27 Augustus 2015

Een vrouw die allergisch is voor serieuze relaties en alle verplichtingen die daarbij komen kijken. Sterker nog, als het aan haar ligt haakt ze meestal al af na de eerste date. Op een dag komt er een knappe dokter (Bill Hader) op haar pad en lijkt het einde van haar ongecompliceerde leventje in zicht.

[youtube Z-pwOQl11s4]

B
X+Y

xc
Regisseur: Morgan Matthews
Cast: Asa Butterfield, Rafe Spall, Sally Hawkins, Eddie Marsan, Jo Yang, Martin McCann, Jake Davies, Alex Lawther, Alexa Davies, Orion Lee, Edward Baker-Close, Percelle Ascott, Suraj Rattu, Jamie Ballard, Clare Burt
Genre: Drama, Komedie
Speelduur: 111 minuten
Te zien vanaf: 27 Augustus 2015

Nathan is een autistische jongen met een buitengewoon talent voor wiskunde. Hij kan niet goed met mensen omgaan, zelfs niet met zijn lieve en geduldige moeder Julie. Pas op het moment dat een leraar besluit energie in hem te steken, begint het leven van Nathan er plotseling heel anders uit te zien. Zo besluit hij op een gegeven moment naar Taiwan te gaan om zich aan te sluiten bij het Britse team van de International Mathematics Olympiad.

[youtube f3mJmkVFzxM]

B
Jauja

Jauja-495182003-large
Regisseur: Lisandro Alonso
Cast: Viggo Mortensen, Ghita Nørby, Viilbjørk Malling Agger, Esteban Bigliardi, Diego Roman, Adrián Fondari, Mariano Arce, Misael Saavedra, Brian Patterson
Genre: Drama, Western
Speelduur: 109 minuten
Te zien vanaf: 27 Augustus 2015

Een vader en dochter reizen van Denemarken naar een verlaten regio in Patagonië, liggend in een gebied buiten de grenzen van de beschaving.

[youtube QpsyW1Dq37Q]

B

Love

nsfw-movie-poster-love-1__oPt
Regisseur: Gaspar Noé
Cast: Aomi Muyock, Karl Glusman, Klara Kristin, Juan Saavedra, Gaspar Noé, Vincent Maraval, Benoît Debie, Isabelle Nicou, Stella Rocha, Déborah Révy, Xamira Zuloaga
Genre: Drama, Romantiek
Speelduur: 134 minuten
Te zien vanaf: 27 Augustus 2015

Een seksueel drama over een jongen, een meisje en nog een meisje. Het is een liefdesverhaal, dat seks op vrolijke manier viert.

[youtube bkrxAVMIpps]

B

We Are Your Friends

download (1)
Regisseur: Max Joseph
Cast: Zac Efron, Wes Bentley, Emily Ratajkowski, Jonny Weston, Shiloh Fernandez, Alex Shaffer, Jon Bernthal, Alicia Coppola, Wiley M. Pickett, Jon Abrahams, Molly Hagan, Brittany Furlan, Vanessa Lengies, Rebecca Forsythe, Joey Rudman
Genre: Drama, Muziek, Romantiek
Speelduur: 96 minuten
Te zien vanaf: 27 Augustus 2015

We Are Your Friends speelt zich af in de wereld van electronische muziek en het nachtleven in Hollywood. Een 23-jarige DJ met de naam Cole (Efron) vult zijn dagen in met zijn jeugdvrienden om ‘s nachts te werken aan die ene track die de wereld doet ontploffen. Dit verandert als hij James (Bentley) ontmoet. James is ook DJ en neemt Cole onder zijn hoeden. Alles lijkt goed te gaan voor Cole, maar als hij valt voor de James’ vriendin Sophie (Ratajkowski) zet hij alles op het spel.

[youtube gZzAeYWXFpk]

B

Victoria

Victoria_(2015_film)_POSTER
Regisseur: Sebastian Schipper
Cast: Laia Costa, Frederick Lau, Franz Rogowski, Burak Yigit, Max Mauff, André Hennicke, Anna Lena Klenke, Hans-Ulrich Laux, Eike Frederik Schulz, Adolfo Assor, Jan Breustedt, Ambar de la Horra, Anne Düe, Daniel Fripan, Martin Goeres
Genre: Misdaad, Thriller, Drama
Speelduur: 140 minuten
Te zien vanaf: 27 Augustus 2015

De jonge Spaanse Victoria danst veel in Berlijn. Buiten een club ontmoet ze Sonne, Boxer en Blinker. De tot elkaar aangetrokken Sonne en Victoria ontsnappen aan de anderen bij de eerste gelegenheid. Toch ontmoeten ze elkaar weer snel en ze weten Victoria te overtuigen om mee te doen aan een soort van deal. Dit pakt uiteraard anders uit dan verwacht.

[youtube DbEO-_2XwbE]

B

American Ultra

6lx1ulrciaga

Regisseur: Nima Nourizadeh
Cast: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Topher Grace, Connie Britton, Walton Goggins, John Leguizamo, Bill Pullman, Tony Hale, Stuart Greer, Michael Papajohn, Monique Ganderton, Nash Edgerton, Paul Andrew O’Connor, Freddie Poole, Ilram Choi
Genre: Actie, Komedie
Speelduur: 95 minuten
Te zien vanaf: 27 Augustus 2015

Het leven van een stoner en zijn vriendin in een klein en slaperig stadje wordt verstoord, als zijn verleden terug komt en hem achtervolgt. De regering begint een operatie om hem uit te roeien..

[youtube bLGFwkRx2HA]

B

Een dag in ‘t jaar

download (2)
Regisseur: Margot Schaap
Cast: Michael Bloos, Anne Gehring, Vera Ketelaars
Genre: Drama
Speelduur: 74 minuten
Te zien vanaf: 27 Augustus 2015

Misha, Seb en Yvonne lopen samen weg van een nieuwjaarsfeestje, zonder te weten waar ze naartoe gaan. Het drietal probeert om te gaan met het verlies van hun broer, oude vriend en eerste liefde. Wat zij ervaren als één dag, duurt eigenlijk een heel jaar.

[youtube Gp6ypS9fQ60]

B

Carnotstraat 17: Huis van Aankomst

lr5dzpdwwh
Regisseur: Klara van Es
Genre: Documentaire
Speelduur: 86 minuten
Te zien vanaf: 27 Augustus 2015

Een ietwat groezelig ogend flatgebouw uit de jaren 20 aan de Carnotstraat 17 in Antwerpen. Ooit was dit de plek van Ciné Rubens, een van de grootste en modernste filmtheaters van België, tegenwoordig huist er op de gelijkvloerse verdieping een migrantenkerk. Op de vijf verdiepingen daarboven, een verzameling ramen en balkons waarvan je de oorspronkelijke charme nog altijd kunt aflezen, maar vooral, veel schotelantennes. Achter de voordeur van het flatgebouw bevindt zich een zee van brievenbussen en die spreken voor zich. Hier wonen ettelijke migranten onder één dak. De film zoomt in op drie huishoudens in het gebouw die zoekend naar een nieuwe identiteit verstrikt raken tussen twee werelden en een ongewisse toekomst. Ze geven hun visie op migratie en vertellen hoe de transitie van de ene maatschappij naar de andere hun zelfbeeld en identiteit heeft aangetast en zelfs compleet veranderd.

[youtube XbPLZZb91K4]

B

Student

nqryzmi
Regisseur: Darezhan Omirbayev
Cast: Ermek Ahmetov, Amangeldy Aytaly, Daniyar Bazarkulov, Tatyana Bogdanova, Semen Gurev
Genre: Drama
Speelduur: 90 minuten
Te zien vanaf: 27 Augustus 2015

Een eenzame student die filosofie studeert aan de universiteit, kampt met een gebrek aan geld. Op een zekere dag worden de eigenaar en klant van een winkel het slachtoffer van misdaden van de student. De student gaat hierna echter gebukt onder schuldgevoelens. Langzamerhand realiseert de student zich wat hij heeft gedaan. Hij gaat naar de politie en geeft zichzelf aan.

[youtube IPE0yY424b8]