Verwachte films – Week 32

32

Ook deze week weer een overzicht van welke films er in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. Bekijk hieronder het overzicht van week 32. Hier staan details, mede als een link naar de recensie van desbetreffende film, mochten wij deze al gerecenseerd hebben. Mis je een recensie en zou jij deze willen schrijven? Kijk dan hier voor meer informatie.

Pak je drinken, popcorn en ga lekker genieten in je plaatselijke bioscoop!

B

Getting Go: The Go Doc Project

gettinggothedocproject1

Regisseur: Cory James Krueckeberg
Cast: Tanner Cohen, Matthew Camp, Ramon O. Torres
Genre: Drama
Speelduur: 90 minuten
Te zien vanaf: 5 Augustus 2015

Verhaal
Tanner, een nerdy filmmaker wil een documentaire maken over het nachtleven van New York. Maar eigenlijk wil hij vooral iemand ontmoeten waar hij een flinke cyber-obsessie voor heeft: een zeer aantrekkelijke go-go danser (gespeeld door een real-life go-go danser). We volgen de twee door de stad, bars, dakterrassen, huiskamers en ja uiteindelijk ook de slaapkamers. Naarmate het project vordert, slaat het machtsevenwicht tussen de twee mannen om…Een buitengewoon spannende, intrigerende, sexy en vernieuwende mix tussen speelfilm en documentaire die ook nog eens tot nadenken stemt.

[youtube hs6bwT57uVc]

B

Fantastic Four

images

Regisseur: Josh Trank
Cast: Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell, Toby Kebbell
Genre: Actie, Avontuur
Speelduur: 100 minuten
Te zien vanaf: 6 Augustus 2015

 

 

Verhaal
Fantastic Four is een nieuwe, eigentijdse verfilming van het langstlopende superheldenteam van Marvel. Het leven van vier jonge outsiders verandert compleet als ze teleporteren naar een ander universum waar ze een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. Om de aarde te redden moeten de vier leren omgaan met hun nieuwe krachten en de strijd aanbinden met een voormalige vriend.

[youtube _rRoD28-WgU]

B

Dark Places

Dark_Places_2015_poster

Regisseur: Gilles Paquet-Brenner
Cast: Charlize Theron, Sterling Jerins, Nicholas Hoult
Genre: Drama, Thriller
Speelduur: 104 minuten
Te zien vanaf: 6 Augustus 2015

 

 

Verhaal
Libby Day was zeven toen haar moeder en zusjes werden vermoord. Zij overleefde en getuigde tegen haar broer Ben, die werd veroordeeld en levenslang kreeg. Wanneer een groep misdaad enthousiastelingen genaamd “The Kill Club” Libby vijfentwintig jaar later vinden, vragen zij haar om bewijzen en details die Ben zullen vrijpleiten. Tot de onvoorstelbare waarheid uitkomt…Naar de bestseller van Gillian Flynn, de schrijfster van Gone Girl. Met Charlize Theron, Chloë Grace Moretz en Nicholas Hoult.

[youtube SpG5dWV7piw]

B

Dope

DopeTeaserPosterRegisseur:  Rick Famuyiwa
Cast: Shameik Moore, Tony Revolori, Kiersey Clemons, Kimberly Elise, Chanel Iman, Blake Anderson, Zoë Kravitz
Genre: Comedy, Drama
Speelduur: 103 minuten
Te zien vanaf: 6 Augustus 2015

 

Verhaal
Een geek met een voorliefde voor hip-hop uit de jaren negentig groeit op in een ruige buurt van L.A. Malcolm woont in The Bottoms, een van de ruigste buurten in Inglewood (Californië). Hij volgt high school en is een fan van de hiphop van de jaren 1990. Hij droomt ervan naar de Harvard-uneniversiteit te gaan maar moet ook zien te overleven in zijn omgeving. Wanneer een plaatselijke drugsdealer, Malcolm en zijn vrienden uitnodigt op een verjaardagsfeestje loopt alles echter grondig mis.

[youtube W5ON9CJU158]

B

De Fazantenmoordenaars

de_fazantenmoordenaars_51000066_ps_1_s-high

Regisseur: Mikkel Nørgaard
Cast: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, David Dencik
Genre: Misdaad, Thriller
Speelduur: 119 minuten
Te zien vanaf: 6 Augustus 2015

 

 

Verhaal
In 1994 wordt een tweeling dood aangetroffen in een zomerhuisje. Ze zijn op gruwelijke wijze vermoord. Alles wijst in de richting van een groepje upper class studenten uit een nabij gelegen internaat, maar de zaak wordt abrupt afgesloten wanneer een van de dorpsbewoners schuldig pleit. Twintig jaar later krijgt inspecteur Carl Mørck het dossier in handen en hij vermoedt dat er een luchtje aan de zaak zit. Samen met zijn collega Assad heropent hij het onderzoek. Wanneer ze dieper in de zaak duiken stuiten ze op een oude noodoproep van een wanhopig meisje, Kimmie Lassen, die meer van de moord af lijkt te weten. Als blijkt dat Kimmie al sinds die moordzaak vermist is, starten ze een intensieve zoektocht naar haar. Ze zijn echter niet de enigen…

[youtube xM99Z77IslU]