Verwachte films – Week 31

coming-soonder

Ook deze week weer een overzicht van welke films er in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. Bekijk hieronder het overzicht van week 31. Hier staan details, mede als een link naar de recensie van desbetreffende film, mochten wij deze al gerecenseerd hebben. Mis je een recensie en zou jij deze willen schrijven? Kijk dan hier voor meer informatie.

Pak je drinken, popcorn en ga lekker genieten in je plaatselijke bioscoop!

B

Belle

<style=”text-align: justify;”>belle1

Regisseur: Amma Asante
Cast: Gugu Mbatha-Raw, Tom Wilkinson, Miranda Richardson, Penelope Wilton, Sam Reid, Matthew Goode, Emily Watson
Genre: Drama
Speelduur: 104 minuten
Te zien vanaf: 30 juli 2015

Belle is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Dido Elizabeth Belle (Gugu Mbatha- Raw) dat zich afspeelt in het Engeland van de 18e eeuw. Zij was de bastaarddochter van een slavin en een hooggeplaatste marineofficier en wordt opgevoed door haar aristocratische oom (Tom Wilkinson), die één van de hoogste rechters van Engeland was. Samen met haar grote liefde John Davinier (Sam Reid) weet ze haar oom te bewegen om de eerste stappen te zetten richting afschaffing van de slavernij.

De gerenommeerde Britse cast bestaat verder uit onder andere: Emily Watson (The Book Thief, Gosford Park), Penelope Wilton bekend van Downtown Abbey en Tom Felton die de rol als Draco Malfoy speelde in de Harry Potter-reeks.

[youtube 9Qx90wdRD2I]

B

Paper Towns

<style=”text-align: justify;”>Temple_Hill_Entertainment_-_Paper_Towns

Regisseur: Jake Schreier
Cast: Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage, Austin Abrams, Justice Smith, Jaz Sinclair
Genre: Romantiek
Speelduur: 109 minuten
Te zien vanaf: 30 juli 2015

Paper Towns is een coming of age-verhaal over Quentin (Nat Wolff) en zijn raadselachtige buurmeisje Margo (Cara Delevingne), die zo dol op mysteries is, dat ze er zelf een is geworden.

Margo neemt Quentin mee op een nachtelijk avontuur, maar verdwijnt dan plotseling. Wat ze achterlaat, zijn een aantal cryptische aanwijzingen die Quentin moet ontcijferen. De zoektocht mondt voor Quentin en zijn gevatte vrienden uit in een bijzonder avontuur dat zowel hilarisch als ontroerend is. Om Margo terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde is van echte vriendschap en ware liefde.

Naar de gelijknamige bestseller van John Green (The Fault in Our Stars).

[youtube rFGiHm5WMLk]

B

While we’re young

<style=”text-align: justify;”>While_We're_Young_(film)_POSTER

Regisseur: Noah Baumbach
Cast: Ben Stiller, Naomi Watts, Adam Driver, Amanda Seyfried
Genre: Drama, Comedy
Speelduur: 97 minuten
Te zien vanaf: 30 Juli 2015

Josh (Ben Stiller) en zijn vrouw Cornelia (Naomi Watts) leiden een droomleven in New York. Josh werkt vol passie aan zijn nieuwe documentaire, terwijl Cornelia een succesvolle carrière heeft als producente.

Zonder kinderen of zware verantwoordelijkheden kan elke dag een avontuur zijn. Wanneer al hun vrienden aan gezinsuitbreiding beginnen, merken Josh en Cornelia echter dat ze misschien toch niet meer zo jong zijn als ze zelf denken.

Net op dat moment komt een stel hippe twintigers hun leven binnengewandeld. De vrijgevochten Jamie en zijn vriendin Darby zijn spontaan, ontwapenend en cool. Bovendien lijken ze onophoudelijk van elke dag een feest te kunnen maken. Hun enthousiasme en zelfvertrouwen slaat over op de twee veertigers. Maar hoe lang kan deze ongewone vriendschap blijven duren?

[youtube NRUcm9Qw9io]

B

De Kleine Prins

dekleineprins1

Regisseur: Mark Osborne
Cast: Jada Borsato, Bram van der Vlugt, Ruben Nicolai, Loretta Schrijver
Genre: Animatie, Familie film, Kinder film
Speelduur: 108 minuten
Te zien vanaf: 30 Juli 2015

Het leven van een klein meisje van negen jaar staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een ‘levensplan’.De hele zomer zit ze te blokken achter haar bureau. Maar dan zoekt een oude buurman, een piloot, contact met haar. De piloot vertelt het meisje over een magische ontmoeting, lang geleden, met een kleine, wijze prins die een wereld van kansen, avonturen en liefde voor hem opende. Door de vriendschap met de oude piloot gaat ook voor het meisje een nieuwe wereld open en ontdekt ze dat je alleen met je hart kunt zien wat echt belangrijk is.

De kleine prins is een prachtige en ontroerende film voor de hele familie van regisseur Mark Osborne (Kung Fu Panda). De film is gebaseerd op de bestseller Le petit prince van Antoine de Saint-Exupéry over de magische avonturen van een klein, wijs jongetje. Wereldwijd zijn van het filosofische en poëtische jeugdboek, dat in 260 talen en dialecten is vertaald, al ruim 145 miljoen exemplaren verkocht. Daarmee is het boek het meest verkochte fictiewerk ter wereld.

[youtube 4K0Lgh5p3uE]

B

Mission: Impossible – Rogue Nation
mission_impossible_-_rogue_nation_02036013_ps_9_s-high

Regisseur: Christopher McQuarrie
Cast: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Alec Baldwin
Genre: Actie
Speelduur: 134 minuten
Te zien vanaf: 30 juli 2015

Ethan Hunt begint met zijn team aan de meest onmogelijke missie ooit: het uitschakelen van ‘The Syndicate’, een internationale criminele organisatie die speciaal getraind is om IMF (Impossible Mission Force) aan te vallen.

In de nieuwe spectaculaire actiefilm uit de populaire filmreeks Mission: Impossible – Rogue Nation is het IMF (Impossible Mission Force) opgeheven. Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn team moeten het opnemen tegen een criminele organisatie van goed opgeleide special agents: ‘The Syndicate’. Deze speciaal getrainde agenten plegen terroristische aanslagen om de macht over de wereld in handen te krijgen.

Ethan en zijn team werken samen met Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), een Britse agente die uit dienst is gezet. Samen beginnen ze aan de meest onmogelijke missie ooit: het uitschakelen van The Syndicate.

[youtube F-qBD17wwrQ]

Leave a Comment

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box