Verwachte films – Week 30

coming-soondd

Vanaf deze week weer een wekelijks overzicht van wat er in de Nederlandse bioscopen gaat draaien. Hieronder tref je een overzicht van de films die in week 30 uitkomen. Hier staan details, mede als een link naar de recensie van desbetreffende film, mochten wij deze al gerecenseerd hebben. Mis je een recensie en zou jij deze willen schrijven? Kijk dan hier voor meer informatie.

Pak je drinken, popcorn en ga lekker genieten in je plaatselijke bioscoop.

B

Fabergé: A Life of Its Own

fabergeposterNL2

Regisseur: Patrick Mark
Cast: Monic Hendrickx, Barry Atsma, Sallie Harmsen, Lisa Smit, Sophie van Winden, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Jaap Spijkers, Eva Bartels, Peter Van den Begin, Anne-Marie Jung
Genre:Documentaire, History
Speelduur: 87 minuten
Te zien vanaf: 20 juli 2015

Geniet van een unieke toegang tot de mooiste creaties van Fabergé, toelichting van toonaangevende experts en interviews met afstammelingen van de familie Fabergé: A Life of Its Own brengt de rijke geschiedenis in kaart achter het iconische luxemerk en biedt de mogelijkheid om de exquise Fabergé-stukken in al hun gedetailleerdheid op het grote doek te zien. U ziet eveneens de bijzondere onthulling van twee historische stukken: het opmerkelijke verhaal van een verloren Keizerlijk Ei, en het eerste ‘Keizerlijke Klasse’-ei van Fabergé dat na 99 jaar weer gemaakt wordt. Dit filmevenement is een uitgelezen kans voor het publiek om deze unieke kunstwerken te zien voordat ze verdwijnen in privéverzamelingen.

[youtube z63Do7qwFHc]

B

She’s Funny That Way

shesfunnythatway1

Regisseur: Peter Bogdanovich
Cast: Jennifer Aniston, Imogen Poots, Owen Wilson, Katahryn Hahn, Lucy Punch
Genre: Comedy
Speelduur: 93 minuten
Te zien vanaf: 23 juli 2015

Het gedoe begint als Broadway-regisseur Arnold (Owen Wilson) de nacht doorbrengt met Izzy (Imogen Poots). De jonge prostituee wil dolgraag actrice worden en Arnold besluit Izzy fors te betalen om haar op weg te helpen. Het gevolg is een en al verwarring, jaloezie, onbegrip en andere kolderieke situaties. Met Jennifer Aniston als Izzy’s gefrustreerde therapeute, Will Forte als haar vriend én toneelschrijver en Kathryn Hahn als Arnold’s vrouw. En acteur Rhys Ifans bemoeit zich er ook graag mee. Naarmate het aantal ontmoetingen en geheimen elkaar in rap tempo opvolgen, loopt de hachelijke situatie compleet uit de hand.

[youtube tjQqJwpYwN8]

B

Rio, I Love You

rioiloveyou1

Regisseur: Carlos Saldanha, José Padilha, Paolo Sorrentino, John Turturro, Nadine Labaki
Cast: Jason Isaacs, Laura Neiva, Land Vieira, Henrique Pires,Harvey Keitel, Nadine Labaki, John Turturro, Vanessa Paradis
Genre: Drama, Oorlog
Speelduur: 98 minuten
Te zien vanaf: 23 Juli 2015

Rio, I Love You de derde film in de ‘Cities of Love’ reeks (Paris Je T’aime, New York, I Love You), is een viering van de liefde in de Braziliaanse hoofdstad. Vanuit het oogpunt van elf gerenommeerde regisseurs zien we uiteenlopende verhalen over dit universele onderwerp in de stad die bekend staat om zijn schoonheid en sensualiteit. Liefde is grenzeloos en overal, maar sommige liefdesverhalen vinden toch echt alleen plaats in Rio de Janeiro…

[youtube tnJopwmTBIY]

 

B

The Farewell Party

the_farewell_party_20000325_ps_1_s-high

Regisseur: Tal Granit, Sharon Maymon
Cast: Ze’ev Revah, Levana Finkelsthein, Aliza Rozen, RafaelL Tabor
Genre: Drama
Speelduur: 95 minuten
Te zien vanaf: 23 Juli 2015

Een gitzwarte komedie over vriendschap en afscheid nemen. Een groep vrienden in een bejaardentehuis in Jeruzalem bouwt een machine waarmee je euthanasie kunt plegen. Hiermee willen ze een vriend aan een waardig einde helpen. Maar zodra de overige bewoners lucht krijgen van het bestaan van deze machine, vragen veel meer mensen om hulp. Nu komen de vrienden voor een emotioneel dilemma te staan.

[youtube iV3yVl9YjRU]

B

Marvel’s Ant-Man

antmanposter2

Regisseur: Peyton Reed
Cast: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Judy Greer, Michael Douglas
Genre: Sciene Fiction, Actie
Speelduur: 117 minuten
Te zien vanaf: 23 juli 2015

De volgende evolutie van het Marvel Cinematic Universe brengt een origineel lid van de Avengers voor de eerste keer naar het grote scherm in Marvel’s Ant-Man. Meesterdief Scott Lang moet zijn innerlijke held aanvaarden en zijn mentor Hank Pym helpen om het geheim van zijn spectaculaire Ant-Man uniform te beschermen tegen een nieuwe generatie van opkomende bedreigingen.

[youtube g0fSEa5o68Q]