Verhaal Tarantino-film The Hateful Eight bekend

Verhaal Tarantino-film The Hateful Eight bekend

Quentin Tarantino heeft recentelijk zijn geplande film The Hateful Eight afgeblazen omdat het scenario was gelekt. Zelf geeft hij aan al aan iets anders te werken. De inhoud van het script is inmiddels ook bekend. Zo zijn er enkele details over het plot van de film verschenen en van acteurs die er mogelijk rollen in hadden gespeeld.

Christoph Waltz zou een rol gaan spelen in de film, net als Samuel L. Jackson, Michael Madsen en Bruce Dern. De film zou in vijf hoofdstukken onderverdeeld worden en twee grote locaties hebben: te weten een postkoets en een garenwinkel. Het verhaal draait om een groep premiejagers, die het kleine stadje Red Rock plunderen. In een garenwinkeltje schuilen ze voor een storm.

Het winkeltje is overgenomen door een generaal van de Confederatie, een vermeende beul, een Fransman met de naam Bob en een cowboy Joe Gage genaamd. De climax zou een bloederige stand-off zijn. Tarantino wilde ten slotte de film op 70 mm opnemen, om zodoende de sfeer van westerns te versterken.