Unrated Edition voor Fifty Shades of Grey

 

Universal Pictures‘ Fifty Shades of Grey wist inmiddels $600 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa op te halen. De ontvangst was overigens niet denderend. Over een paar maanden verschijnt de film op Dvd en Blu-Ray. Inmiddels is ook een Unrated Edition van de film aangekondigd. De Unrated Edition van de film van regisseur Sam Taylor-Johnson met Jamie Dornan en Dakota Johnson bevat niet eerder vertoonde en pikantere beelden en een alternatief einde. Bekijk hieronder de trailer voor de Unrated Edition.Fifty Shades of Grey

[youtube y41jztaqr98]

De film is gebaseerd op de erotische bestseller Fifty Shades of Grey van schrijfster E.L. James en het script van de film werd geschreven door Kelly Marcel. Michael De Luca en Dana Brunetti produceren de film samen met E.L. James. De film wordt geregisseerd door Sam Taylor-Johnson.

Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.