Uitslag winactie | Vrijkaarten De Emoji Film

Winactie De Emoji filmVoor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Op 2 augustus a.s.vindt de Nederlandse première van De Emoji Film plaats. Wij mogen van deze film twee keer vier vrijkaarten weggeven! Lees hieronder of je gewonnen hebt.

Titel: De Emoji Film
Regisseur:
Tony Leondis
Cast (Nederlands): Arjen Lubach, Jandino Asporaat, Bracha van Doesburgh, Jelka van Houten, Cees Geel, Patty Brard, Roman Derwig, Boris van der Ham en Bibi Breijman
Scenario: Tony Leondis, Eric Siegel, Mike White
Genre:
Animatie, Comedy, Avontuur
Speelduur: 86 minuten
Te zien: 9 augustus in de bioscoop

[youtube Hd7gKmyuVAc]

Verhaal
De Emoji Film laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. In deze wereld, Textopolis, heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene, een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji’s “normaal” te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en van de beruchte codekraker emoji Hackie.

Samen gaan ze op “app-vontuur” langs de verschillende apps op de telefoon, elk met hun eigen wilde en grappige wereld, op zoek naar de code waarmee ze Gene kunnen veranderen.

filmstrip PrijsvraagWinactie vrijkaarten De Emoji Film

Jullie hebben in grote getale gedaan meegedaan…

EN DE WINNAARS ZIJN:  Xiomara Xavannah Jesmay & Les Schlepers

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

De première vindt plaats aanwezigheid van de Nederlandse stemmencast. De film zal in de Nederlands gesproken versie in 3D worden vertoond.

Datum: woensdag 2 augustus
Locatie: Pathé Arena, Arena Boulevard 600 te Amsterdam
Ontvangst: 10.00
Start programma: 10.30

Met vriendelijke groet,

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.