Uitslag winactie | Kill Switch

Kill Switch winactieVoor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Vanaf volgende week donderdag 1 juni draait de film Kill Switch van een regisseur van onze eigen bodem, Tim Smit, in de bioscoop. Wij mogen van deze film mooie prijzen weggeven! Lees hieronder of je gewonnen hebt.

Titel: Kill Switch
Regisseur:
Tim Smit
Cast: Dan Stevens, Bérénice Marlohe, Tygo Gernandt, Charity Wakefield, Bas Keijzer, Mike Libanon, Mike Reus
Scenario: Charlie Kindinger, Omid Nooshin
Genre:
Science Fiction
Speelduur: 91 minuten
Te zien: 1 juni in de bioscoop

[youtube k8Y9UXplqrw]

Verhaal
In 2009 werd de Nederlander Tim Smit wereldnieuws toen zijn filmpje What’s in the Box? viral ging en door maar liefst 2,6 miljoen mensen werd bekeken. Direct hierna werd de natuurkunde-student, omwille van zijn visual effects skills, benaderd door diverse (Amerikaanse) studio’s met acht jaar later de bioscoopfilm Kill Switch als gevolg. In deze film wordt eindelijk duidelijk wat er schuilgaat in de mysterieuze de box.

Kill Switch is vooral baanbrekend door het hoge gehalte first person perspectief, bekend uit de hedendaagse games. Het verhaal speelt zich af in een toekomstige versie van onze wereld. Een experiment voor onbeperkte energie loopt helemaal uit de hand. Opgejaagd door drones en soldaten moet wetenschapper Will Porter zich een weg banen door de instortende wereld om een speciale box  naar zijn eindbestemming te brengen, Alleen zo kan hij de mensheid in de echte wereld redden.

filmstrip Prijsvraag Independence Day Resurgence

Jullie hebben in grote getale gedaan meegedaan…

EN DE WINNAARS ZIJN: Remco Barnhoorn & Tamara de Graef

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet,

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.