Uitslag winactie | Baywatch

Winactie BaywatchVoor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Baywatch is de bioscoopuitvoering van de wereldberoemde serie die op het hoogtepunt van haar populariteit de best bekeken tv-serie ter wereld was. Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch. Wij mogen van deze film mooie prijzen weggeven! Lees hieronder of je hebt gewonnen.

Winactie BaywatchTitel: Baywatch
Regisseur:
Seth Gordon
Cast: Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Jon Bass, Ilfenesh Hadera, Pamela Anderson en David Hasselhoff
Scenario: Damian Shannon, Mark Swift
Genre:
Comedy
Speelduur: 116 minuten
Te zien: 1 juni in de bioscoop

www.baywatchfilm.nl

[youtube xLxhOKI0aLI]

Verhaal
Twee aspirant-strandwachters vechten voor dezelfde baan te midden van de gespierde en gebronsde lijven die de stranden van California bewaken. In Baywatch krijgt de plichtsgetrouwe strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) het aan de stok met een onstuimige nieuweling Matt Brody (Zac Efron). Samen komen ze op het spoor van een crimineel complot dat het voortbestaan van hun strand in gevaar brengt.

filmstrip Prijsvraag Independence Day Resurgence

Jullie hebben in grote getale gedaan meegedaan…

EN DE WINNAARS ZIJN: Rutger Schreuders & Martijn van Grevenbroek

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet,

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.