Uitslag speciale vertoning Inferno!

BVoor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Na zeven jaar is het eindelijk zover: Robert Langdon is terug! Op woensdag 12 oktober organiseert Universal Pictures International een speciale IMAX vertoning van Inferno, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Dan Brown. Jij kan daar bij zijn! Wij mogen 2×2 vrijkaarten weggeven.

Jullie hebben in grote getale gedaan meegedaan, maar…DE WINNAARS ZIJN: Oscar Schade & Jacqueline Moersch

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Inferno_70x100_NL_LK9.inddRegisseur: Ron Howard
Cast: Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster, Sidse Babett Knudsen
Scenario: David Koepp
Speelduur: 122 minuten
Genre:
Mysterie Thriller
Te zien: 13 oktober in de bioscoop

www.infernofilm.nl

Verhaal
Inferno is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard (The Da Vinci Code), gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks. In Inferno wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Infernovan Dante Alighieri. Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.