Uitslag prijsvraag The Zookeeper’s Wife

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Vanaf 4 mei draait The Zookeeper’s Wife, het waargebeurd en persoonlijk oorlogsverhaal waarin hoop centraal staat, in de bioscoop. Wij mogen van deze film mooie prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt.

Prijsvraag The Zookeeper's WifeTitel: The Zookeeper’s Wife
Regisseur:
 Niki Caro
Cast: Jessica Chastain, Johan Heldenbergh, Daniel Brühl, Michael McElhatton
Scenario: Angela Workman, Diane Ackerman 
Genre:
Drama, Biografie
Te zien: 4 mei in de bioscoop

[youtube rJNFeHHGGN4]

Verhaal
De Poolse Antonina en haar man Jan Zabinski wisten tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 300 Joden uit de handen van de Nazi’s te redden door ze een schuilplek te bieden in hun dierentuin. De film vertelt op onnavolgbare wijze het verhaal van het gezin, maar ook dat van de dieren in hun dierentuin, de tijdelijke Joodse bewoners en de stad Warschau in de allesverwoestende oorlog.

Zookeepers Wife is een verfilming van het gelijknamige boek (in Nederland vertaald als Antonina’s Dierentuin) van Diane Ackerman. Zij baseerde haar verhaal op de archieven en dagboeken van Antonina Zabinski. Van het boek werden wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren verkocht. In de Verenigde Staten stond het 54 weken in The New York Times-bestsellerlijst.

filmstrip Prijsvraag Independence Day Resurgence

Jullie hebben in grote getale gedaan meegedaan…

EN DE WINNAARS ZIJN: Nina De Graaf en Suzanne Grootvelt

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet,

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.