Uitslag prijsvraag The Walk

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER

Vanaf 8 oktober is The Walk in de Nederlandse bioscopen te zien. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Universal Pictures leuke prijzen weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt.

WALK-nl Filmposter

Titel: The Walk
Regisseur: Robert Zemeckis
Scenario: Robert Zemeckis, Christopher Browne, Philippe Petit
Cast: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Charlotte Le Bon en James Badge Dale
Genre: Drama
Speelduur: 122  minuten
Release: 8 oktober in de bioscopen, in 3D en IMAX 3D

Verhaal
The Walk vertelt het spectaculaire waargebeurde verhaal van een jonge Fransman, Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt). Samen met een groep enthousiaste handlangers wil Petit zijn onmogelijke en illegale plan realiseren: op enorme hoogte over een koord lopen dat gespannen is tussen de Twin Towers van het World Trade Center in New York. Gedreven door blinde ambitie trotseren de onverschrokken Petit en zijn team talloze obstakels, levensgevaarlijke situaties en tegenslagen om hun krankzinnige plan te laten slagen.

www.thewalk-film.nl

filmstrip leeg

Om kans te maken op de The Walk prijzen vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Patrick Janssen & Carlo van Orsouw

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.