Uitslag prijsvraag | Terminator Genisys

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

James Cameron, regisseur van de eerste twee Terminator films, is erg onder de indruk van Terminator Genisys. De film is te zien vanaf 9 juli. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Universal Pictures 2x waterflessen en 2x rugtasjes weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt.

Terminator Genisys

Titel: Terminator Genisys
Regisseur: Alan Taylor
Scenario: Laeta Kalogridis, Patrick Lussier, James Cameron, Gale Anne Hurd
Cast: Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney, J.K. Simmons, Dayo Okeniyi, Byung Hun Lee, Matt Smith
Speelduur: 126 min
Genre: Actie/avontuur
Te zien vanaf: Vanaf 9 juli in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D

[youtube rGSxss7gWak]

Verhaal
In Terminator Genisys stuurt John Connor (Jason Clarke), de leider van het menselijk verzet, Sergeant Kyle Reese (Jai Courtney) terug naar 1984 om Sarah Connor (Emilia Clarke) te beschermen en de toekomst veilig te stellen. Door een onverwachte gebeurtenis komt Sergeant Reese ineens terecht in een nieuwe, onbekende versie van het verleden. Hier vindt hij nieuwe bondgenoten, waaronder The Guardian (Arnold Schwarzenegger). Wanneer hij oog in oog komt te staan met levensgevaarlijke vijanden krijgt hij een onverwachte missie: het resetten van de toekomst.

Voor meer informatie surf je naar www.terminatorgenisys.nl

filmstrip leeg

Om kans te maken op 2x waterflessen en 2x rugtasjes voor Terminator Genisys vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Arie de Haas & David Petersen

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.