Uitslag prijsvraag Ted 2

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER

Vanaf 13 Augustus is Ted 2 te zien in de Nederlandse bioscopen. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Universal vrijkaarten en Ted 2 T-shirts weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt.

TED2-70x100NL-datum

Titel: Ted 2
Regisseur: Seth MacFarlene
Scenario: Seth MacFarlene
Cast: Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Morgan Freeman en Liam Neeson
Genre: Komedie
Speelduur: 115 minuten
Release: 13 Augustus in de Nederlandse bioscopen

Verhaal
Seth MacFarlane is terug als schrijver, regisseur en de stem van Ted in Ted 2. Het vervolg op de succesvolle comedy van Universal en Media Rights Capital. Met o.a. Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Morgan Freeman en Liam Neeson.

Het scenario is geschreven door Seth MacFarlane, Alec Sulkin en Wellesley Wild. Geproduceerd door Seth Macfarlane, John Jacobs, Jason Clark en Scott Stuber van Bluegrass Films.

Voor meer informatie: www.tedfilm.nl

Prijsvraag Ted 2

Om kans te maken op de Ted 2 prijzen vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Alexander Rietkerk & Johanna Flickwier

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.