Uitslag prijsvraag Straight Outta Compton

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Vanaf 3 september is Straight Outta Compton te zien in de bioscoop. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Universal vrijkaartjes en een beenie weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt.

FilmposterStraightOuttaCompton_NL

Titel: Straight Outta Compton
Regisseur: F. Gary Gray
Scenario: Jonathan Herman, Andrea Berloff
Cast: O’Shea Jackson Jr., Corey Hawkins, Jason Mitchell, Neil Brown Jr., Aldis Hodge, Paul Giamatti
Genre: Biografie, drama, muziek
Release: 3 september in de bioscoop

Verhaal
Straight Outta Compton vertelt het verhaal van de hip-hop groep N.W.A., gevormd door Dr. Dre, Ice Cube, Easy E, DJ Yella en MC Ren.

In 1987 gebruikten vijf jonge mannen openhartige teksten en hardcore beats om hun frustraties en woede over hun leven in één van de meest gevaarlijke buurten van Amerika te uiten en creëerden hiermee een machtig wapen: hun muziek. Deze culturele rebellen vormden samen de N.W.A. Met hun muziek, attitude en talent vochten ze tegen de autoriteiten die hen onder de duim wilden houden. In hun teksten vertelden ze de waarheid over het leven in de hood en begonnen ze een sociale revolutie die nog steeds invloed heeft op de hedendaagse samenleving.

Voor meer informatie kijk op de website van de film. Kijk ook op de site Straight Outta Somewhere. #StraightOutta

filmstrip leeg

NaamloosooOm kans te maken op de Straight Outta Compton prijzen vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Signal de Sign & Megan Anderson

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.