Uitslag prijsvraag Southpaw

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER

Vanaf 10 september is Southpaw in de Nederlandse bioscopen te zien. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met eOne 2 x 2 vrijkaarten weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt.

southpaw1

Titel: Southpaw
Regisseur: Antoine Fuqua
Scenario: Kurt Sutter
Cast: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Whitaker, 50 Cent, Rita Ora
Genre: Drama
Speelduur: 124 minuten
Release: 10 september in de bioscoop

 

 

Verhaal
In Southpaw maken we kennis met bokser Billy ‘The Great’ Hope, een indrukwekkende transformatie van Jake Gyllenhaal. Groot bokskampioen Billy Hope (Gyllenhaal) heeft alles wat zijn hartje begeert: een glansrijke carrière, een prachtig huis en een gelukkige familie. Hij belooft zijn vrouw Maureen (McAdams) echter te stoppen met boksen om meer tijd door te brengen met hun dochter Leila. Juist dan slaat het noodlot toe en verliest Billy alles wat hem lief is. Alle hoop lijkt verloren, tot Billy in contact komt met oud-bokser Tick (Whitaker). Langzaam begint de sportkampioen de weg terug naar de ring te vinden wat tegelijkertijd een kans is op een nieuw bestaan voor hem en zijn dochter.

filmstrip leeg

Om kans te maken op de Southpaw prijzen vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Anneliese de Waal & Mol Nina

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.