Uitslag prijsvraag Self/less

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Vanaf 16 juli is de nieuwe film Self/less te zien in de bioscoop. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met eOne 2×2 vrijkaarten weggeven. Lees hier of je gewonnen hebt.

self-less-poster

Titel: Self/less
Regisseur: Tarsem Singh
Scenario: David Pastor, Àlex Pastor
Cast: Ryan Reynolds, Matthew Goode, Ben Kingsley, Natalie Martinez, Victor Garber
Genre: Sci-Fi, Thriller
Speelduur: 117 min
Release: 16 juli 2015

Verhaal
In Self/less ontmoeten we een terminaal zieke miljardair (Ben Kingsley) die via een experiment de kans krijgt op het eeuwige leven. Dankzij nieuwe technologie wordt de geest van miljonair Damian (Kingsley) overgeplaatst naar een jong en gezond lichaam (Reynolds). Na een spectaculaire ingreep voelt hij zich beter dan ooit en lijkt alles goed te gaan, tot hij geconfronteerd wordt met visioenen van een ander leven. Hij besluit op onderzoek uit te gaan en de waarheid te achterhalen. Een onderzoek wat hem duur komt te staan; hij raakt verstrikt in twee totaal verschillende werelden. Hoe meer hij te weten komt, hoe meer mensen hem proberen te stoppen.

filmstrip leeg

Om kans te maken op de Self/less prijzen vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Dientjuh Jansen en Anita te Gussinklo

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.