Uitslag prijsvraag: RoboCop

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

In samenwerking met Universal Pictures mogen we enkele leuke prijzen weggeven van de remake van de science-fiction/actie film RoboCop. Lees hieronder of je gewonnen hebt!

Prijsvraag RoboCop

Titel: RoboCop
Regisseur: José Padilha
Scenario: Joshua Zetumer, Edward Neumeier, Michael Miner
Cast: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jennifer Ehle, Jay Baruchel, Marianne Jean-Baptiste, Samuel L. Jackson
Speelduur: 117 minuten
Genre: Actie, Science-Fiction
Release: Sinds 13 februari in de bioscoop

[youtube 6QsyRoCfALc]

Verhaal
In het jaar 2028 levert het miljardenbedrijf OmniCorp al jarenlang robots aan het Amerikaanse leger. Tot nu toe werden deze robots alleen in het buitenland ingezet maar het bedrijf wil nu ook hun omstreden technologieën in eigen land gebruiken.

Wanneer politieagent Alex Murphy (Joel Kinnaman) ernstig gewond raakt in Detroit grijpt OmniCorp de kans om van hem een half mens, half robot te maken. Het doel van Omnicorp is om in iedere stad een RoboCop te hebben, maar de multinational wordt geconfronteerd met Murphy’s eigen wil en wraakzucht.

filmstrip Prijsvraag Independence Day Resurgence

Op deze prijsvraag werd weer massaal gereageerd en gemaild. We kregen heel veel antwoorden binnen en uit het grote aantal goede inzendingen hebben we de volgende 2 winnaars getrokken…

EN DE WINNAARS ZIJN: Daan Wilmer en Karin van Loenhout Rovers

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met hun prijs. Wij zullen de vrijkaartjes en notiteboek z.s.m. naar jullie toesturen. Heel veel plezier ermee.

Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet,

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.