Uitslag prijsvraag Ricki and the Flash

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER

Vanaf 3 september is Ricki and the Flash in de Nederlandse bioscopen te zien. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Universal 2 x 2 vrijkaarten weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt.

Prijsvraag Ricki and the FlashTitel: Ricki and The Flash
Regisseur: Jonathan Demme
Scenario: Diablo Cody
Cast: Meryl Streep, Mamie Gummer, Rick Springfield, Kevin Kline en Audra McDonald
Genre: Komedie
Speelduur: 101 minuten
Release: 3 September in de bioscoop

Verhaal
In Ricki and the Flash zien we Meryl Streep in een verrassend nieuwe rol. Ze speelt zangeres en gitarist Ricki Rendazzo, een vrouw die haar gezin in de steek liet voor een leven als rockster. In deze originele en energieke film keert Ricki terug naar huis om de relatie met haar familie te verbeteren.

Meryl Streep speelt samen met haar dochter Mamie Gummer, die in de film ook Ricki’s dochter speelt. Daarnaast zijn er hoofdrollen voor Rick Springfield (een Flash bandlid die verliefd is op Ricki), Kevin Kline (Ricki’s ex-man) en Audra McDonald (zijn nieuwe vrouw).

Voor meer informatie: www.rickiandtheflash.nl

filmstrip leeg

Om kans te maken op de Ricki and The Flash prijzen vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Sabina Noom & Jeanine de Jongh

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.