Uitslag prijsvraag Project T

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Het meeslepende, mysterieuze avontuur Project T is vanaf 21 mei te zien in de bioscopen. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Disney 1 x vrijkaarten voor Project T en de Blu-Ray en een maatje S t-shirt van The Lone Ranger weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt!

PROJECT T POSTER

Titel: Project T
Regisseur: Brad Bird
Scenario: Damon Lindelof en Brad Bird
Cast: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy, Tim McGraw, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Thomas Robinson
Speelduur: 130 min
Genre: Mystery, Adventure
Te zien vanaf: 21 mei

 
 
 

Verhaal
Disney komt nu met het meeslepende, mysterieuze avontuur Project T van tweevoudig Oscar®-winnaar Brad Bird, met Academy Award®-winnaar George Clooney in de hoofdrol. Voormalig wonderkind Frank (Clooney), getekend door teleurstelling, en Casey (Britt Robertson), een pientere, optimistische tiener die barst van de wetenschappelijke nieuwsgierigheid, delen hetzelfde lot. Samen gaan ze op een gevaarlijke missie om de geheimen te onthullen van een mysterieuze plek die zich in een andere dimensie bevindt, en alleen bekend staat als Tomorrowland. Na wat ze daar moeten doen zal de wereld — en zijzelf — nooit meer hetzelfde zijn.

filmstrip leeg

[youtube 0GByANQOC_w]

Om kans te maken op de vrijkaarten vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAAR IS: Manuela Diepstraten!

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaar van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.