Uitslag prijsvraag Pride

Recensie00

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

strip

Vanaf 16 oktober is de film Pride te zien in de bioscoop. De film is de tweede speelfilm van theaterregisseur Mathew Warchus. In de film toont hij de persoonlijke ontwikkeling van mensen uit een kleine gemeenschap tegen de achtergrond van een sociaal conflict, gebaseerd op ware gebeurtenissen. Ter gelegenheid van de release mochten wij i.s.m. Lumière 2 T-shirts en 2 x 2 vrijkaarten weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt!

PRIDE-Final-Poster-560x825

Regisseur: Matthew Warchus
Cast: Imelda Staunton, Bill Nighy, Andrew Scott, Dominic West, Joseph Gilgun
Speelduur: 120 minuten
Genre: Komisch drama
Te zien vanaf: 16 oktober 2014

 
 
 
 
 
 
 

Verhaal
Tijdens de Gay Pride in Londen zamelt een groep homo’s en lesbiennes geld in voor gezinnen van stakende mijnwerkers. Het wordt een groot bedrag, maar de vakbond wil niets van hen weten. Als ze rechtstreeks contact met de mijnwerkersgemeenschap zoeken, stuiten ze op veel vooroordelen en wantrouwen, maar toch weten ze geleidelijk mensen voor zich te winnen. Hoe krijgen ze de hele gemeenschap zo ver om hun hulp te accepteren?

[youtube 85IE2__kcZc]

Om kans te maken op de vrijkaarten voor Pride vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Geertje Hoekstra & Thijs Bos

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaar van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee.

Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet
Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.