Uitslag prijsvraag Pixels

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Op 20 augustus is Pixels te zien in de Nederlandse bioscopen. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Universal kubussen, kaartspel, can coolers weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt.

filmposter Pixels

Titel: Pixels
Regisseur: Chris Columbus
Scenario: Tim Herlihy en Timothy Dowling
Cast: Kevin James, Adam Sandler, Michelle Monaghan, Peter Dinklage
Genre: Animatie, kinderfilm
Release: 20 augustus in de bioscoop, ook in 3D en IMAX 3D

Verhaal
In Pixels wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old-school videogame figuren, zoals Pac-man, Donkey Kong en Centipede. President Will Cooper (Kevin James) vraagt zijn vriend Sam Brenner (Adam Sandler) om hulp, omdat hij kampioen arcade-gaming was in de jaren ’80. Samen met een team van retro-gamers moet hij de aliens verslaan en de wereld redden. Ze krijgen speciale wapens uit het Witte Huis van wapenspecialiste Lt. Col. Violet Van Patten (Michelle Monaghan).

Pixels is geregisseerd door Chris Columbus. Het scenario is geschreven door Tim Herlihy en Timothy Dowling, naar een verhaal van Tim Herlihy, gebaseerd op de korte film van Patrick Jean. Voor meer informatie over de film ga naar www.pixelsfilm.nl

filmstrip leeg

Pixels_RubiksCube_Web

Om kans te maken op de Pixels prijzen vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Jasper Pothoven en Edo de Waard

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.