Uitslag prijsvraag Phantom Boy

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Vanaf 14 oktober is Phantom Boy in de Nederlandse bioscopen te zien. Ter gelegenheid van de release mogen wij een mooi pakketje weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt.

phantom_boy

Titel: Phantom Boy
Regisseur: Alain Gagnol en Jean-Loup Felicioli
Scenario: Alain Gagnol
Cast: Vivienne van den Assem, Frank Lammers, Ernst Daniel Smid, Louis Talpe, Kristel Verbeke en Geert van Rampelberg
Genre: animatie
Speelduur: 84 minuten
Release: Vanaf 14 oktober in de bioscoop

Verhaal
De 11-jarige Leo uit New York is een phantom boy: hij kan onzichtbaar worden en door muren vliegen. Hij raakt bevriend met Alex, een politieagent die in een rolstoel zit. Alex raakte gewond door toedoen van een mysterieuze bandiet die de stad bedreigt met een gevaarlijk computervirus.

Samen vormen ze een buitengewoon superduo, met Leo in de lucht en Alex op de grond. Ze ontfermen zich over Mary, een eigenzinnige journaliste die op zoek gaat naar de schurk, en op wie Alex stiekem een oogje heeft. Wanneer Mary in de handen van de gangster valt, moet het duo al hun krachten bovenhalen om haar terug te vinden, en New York van de ondergang te redden.

filmstrip leeg

PBcollage.152409

Om kans te maken op de Phantom Boy prijzen vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Alwin de Jonge & Sophia Amesz-Grootjans

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.