Uitslag prijsvraag Oz the Great & Powerful

In samenwerking met Buena Vista International (Walt Disney Company) mag Filmhoek.nl een DVD van Oz The Great and Powerful weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt!

1002004013673560

Titel: Oz The Great and Powerful
Studio: Walt Disney Pictures
Regisseur: Sam Raimi
Scriptschrijvers: David Lindsay-Abaire en Mitchell Kapner
Hoofdrollen: James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams, Zach Braff, Bill Cobbs en Joey King
Genre: Fantasy/adventure
Speelduur: 127 min

[youtube DylgNj4YQVc]

Verhaal
Oz The Great and Powerful gaat over Oscar Diggs (James Franco), een eigenaardige circusartiest die zich bezighoudt met tovenarij. Hij wordt uit ’t stoffige stadje Kansas gegooid en besluit het in te ruilen voor het magistrale Land van Oz. Roem en rijkdom komen hem tegemoet, totdat hij drie heksen tegenkomt, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) en Glinda (Michelle Williams). Ze zijn er niet van overtuigd dat hij de grote tovenaar is waar iedereen op heeft zitten wachten. Zijn bekwaamheid wordt op de proef gesteld wanneer het Land van Oz en zijn inwoners onder kwaadaardige dreiging komt te staan. Oscar moet er achter zien te komen wie goed en wie slecht is voordat het te laat is.

filmstrip Prijsvraag Independence Day Resurgence

Jullie hebben in grote getale gedaan meegedaan…

EN DE WINNAAR IS: Marita de Boer

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet,

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.