Uitslag prijsvraag Mission Impossible: Rogue Nation

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Vanaf 30 juli is de nieuwe Mission Impossible: Rogue Nation te zien in de Nederlandse bioscopen. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Universal vrijkaarten, waterflessen en tablethoezen weggeven. Lees hier of je gewonnen hebt.

Filmposter2_Verticaal_NuInDeBioscoopTitel: Mission Impossible: Rogue Nation
Regisseur: Christopher McQuarrie
Scenario: Christopher McQuarrie, Drew Pearce
Cast:  Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Alec Baldwin
Genre: Actie, thriller
Speelduur: 134 min
Release: 30 juli in de Nederlandse bioscopen, ook in IMAX

Verhaal
In de nieuwe spectaculaire actiefilm uit de populaire filmreeks Mission Impossible: Rogue Nation is het IMF (Impossible Mission Force) opgeheven. Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn team moeten het opnemen tegen een criminele organisatie van goed opgeleide special agents: ‘The Syndicate’.  Deze speciaal getrainde agenten plegen terroristische aanslagen om de macht over de wereld in handen te krijgen.

Ethan en zijn team werken samen met Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), een Britse agente die uit dienst is gezet. Samen beginnen ze aan de meest onmogelijke missie ooit: het uitschakelen van The Syndicate.

Voor meer informatie: www.mission-impossible.nl/

filmstrip leeg

Tablet hoes

Om kans te maken op de Mission Impossible: Rogue Nation prijzen vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Brit Weijers, Jeroek Kok en Cendy Dierdorp

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.