Uitslag prijsvraag Minions

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Universal Pictures en Illumination Entertainments presenteren de vrolijke 3D animatie-avonturenfilm voor de hele familie: Minions. Ter gelegenheid van de release mogen wij vier pakketten weggeven bestaande uit shoppertasen, sleutelhangers, strandballen of koeltassen. Lees hieronder of je gewonnen hebt!

Minions_Filmposter1_27JuniInDeBios

Titel: Minions
Regisseur: Kyle Balda, Pierre Coffin
Scenario: Brian Lynch
Stemmencast: Steve Carell, Sandra Bullock, Jon Hamm, Geoffrey Rush, Michael Keaton, Jennifer Saunders, Pierre Coffin, Chris Renaud
Nederlandse cast: Isa Hoes, Barry Atsma, Chris Zegers, Susan Visser, Bas Keijzer, Karin Bloemen, Abbey Hoes, Sipke Jan Bousema, Hans Klok, Jon van Eerd
Speelduur: 91 minuten
Genre: Komedie, Animatie
Release: 1 juli 2015

[youtube Wfql_DoHRKc]

Verhaal
In Minions gaan de drie ondeugende Minions Kevin, Stuart en Bob op zoek naar een nieuwe baas. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe slechterik leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill. Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Ga voor meer informatie naar www.Minionsfilm.nl

filmstrip leeg

Minions

Om kans te maken op een van de Minions-pakketten vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Wendy Dijksma, Gabi Elbers, Irene Niec en Rosalinda Bosma Wolf

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.