Uitslag prijsvraag MeesterSpion

Prijsvraag MeesterSpionVoor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

5 oktober brengt filmdistributeur eOne de spannendste Nederlandse kinderfilm van het jaar uit: MeesterSpion. Wij mogen van deze film mooie prijzen weggeven! Lees hieronder of je gewonnen hebt.

meesterspionp2Titel: MeesterSpion
Regisseur:
 Pieter van Rijn
Cast: Beau Schneider, Nienke de la Rive Box, Stijn van der Plas, Julian Ras, Mike Weerts, Fabian Jansen, Frits Lambrechts, Cynthia Abma, Ad van Kempen,Beau Schneider
Scenario: Tijs van Marle
Speelduur: 77 minuten
Genre:
Familiefilm
Te zien: 5 oktober in de bioscoop

[youtube aTuVOCcK3m0]

Verhaal
MeesterSpion vertelt het verhaal van de 10-jarige Tim die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin voelt Tim zich niet helemaal niet thuis, tot hij Simon (Beau Schneider) ontmoet. Simon is een oud-spion die net ontwaakt is uit het jaar 1973. Hij moet erg wennen aan de nieuwe tijd, en bovendien nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen, wat het begin is van een zeer spannend avontuur. MeesterSpion is een originele kinderfilm van de makers van de Mees Kees– en Dummie de Mummie-films. Naast Beau Schneider spelen ook Nienke de la Rive Box (Het Klokhuis) en Stijn van der Plas (Billy Elliot) rollen. De film is gericht op kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Maar dat betekent niet dat de papa’s en mama’s die meekijken niet genoeg lol kunnen beleven: zij zullen zich aangesproken voelen door de vele vergelijkingen met de bekende James Bond-films.

filmstrip Prijsvraag Independence Day Resurgence

meesterspion

Jullie hebben in grote getale gedaan meegedaan…

EN DE WINNAARS ZIJN: Melissa Van Stipdonk, Michel Eygelshoven & Csjek Benedick

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet,

Redactie Filmhoek.n

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.