Uitslag prijsvraag: Lucien première

Prijsvraag

Op zondagavond 18 mei 2014 gaat de korte film Lucien officieel in première. Er staan die avond twee voorstellingen (19:30 uur en 20:30 uur) gepland in het Eindhovense NatLab. Ter gelegenheid van het evenement mochten wij twee vrijkaarten weggeven voor de eerste vertoning. Lees hieronder of jij de gelukkige winnaar bent.

Lucien

Lucien (Leroy ten Dam / Loek van den Wijngaard) groeit op met een grote onzekerheid over wie hij is, of wie hij zou moeten zijn. Hij vindt houvast in de katholieke kerk en laat zich leiden door zijn functie als pastoor. Maar als hij in contact komt met de puberende Roos lijkt hij zijn grip op de wereld te verliezen. Lucien denkt in de Bijbel het antwoord voor zijn problemen gevonden te hebben, maar hij slaat door in extremisme.

Neem een kijkje op de Facebook-pagina en de officiële website.

strip

Om kans te maken op de twee vrijkaartjes vroegen we het antwoord op de volgende vraag: De absurdistische korte film Lucien is geïnspireerd door een novelle. Weet jij welke? En wie is de schrijver?

EN DE WINNAAR IS: Elise Rutten

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met hun prijs. Wij zullen de vrijkaartjes z.s.m. naar jullie toesturen. Heel veel plezier ermee.

Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet
Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.