Uitslag prijsvraag La Famille Bélier

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

La Famille Bélier komt op 16 april uit in de bioscopen en was onder meer in Frankrijk al een groot succes. Ter gelegenheid van de release mochten wij in samenwerking met Independent Films 2×2 vrijkaarten weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt!

FamilleBelierLa_Poster_70x100_lr

Titel: La Famille Bélier
Regisseur: Eric Lartigau
Scenario: Eric Lartigau, Thomas Bidegain
Cast: Karin Viard, François Damiens, Eric Elmosnino, Louane Emera
Speelduur: 105 minuten
Te zien vanaf: 16 april in de bioscoop

Verhaal
In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijks leven van haar ouders, waar zij met name een belangrijke rol speelt in het managen van de familieboerderij. Op een dag besluit Paula met de steun van haar muziekleraar, die ontdekt dat ze geweldig kan zingen, mee te doen aan een zangwedstrijd. Een keuze die haar bij haar gezin zal weghalen, maar haar leven voorgoed zal veranderen.

Om kans te maken op de bioscoopkaarten vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Steven van Roosmalen en Marcel Bak!

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaar van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

[youtube cR6bb8nep0c]

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.