Uitslag prijsvraag La Danseuse

Prijsvraag La Danseuse
Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Vanaf 6 oktober kun je het onwaarschijnlijke en tumultueuze levensverhaal van Loïe Fuller, die van de Amerikaanse Midwest verhuisde naar Parijs om daar een revolutie te ontketenen in de wereld van de dans, bekijken in de bioscoop. Wij mogen van deze film mooie prijzen weggeven! Lees hieronder of je gewonnen hebt.

Prijsvraag La DanseuseTitel: La Danseuse
Regisseur:
Stéphanie Di Giusto
Cast: Soko, Lily-Rose Depp, Gaspard Ulliel, Mélanie Thierry, François Damiens
Scenario: Giovanni Lista
Speelduur: 120 minuten
Genre:
Biografie, drama, muziek 
Te zien: 6 oktober in de bioscoop

[youtube UmTQoHaD01I]

Verhaal
Niets in haar onglamoureuze afkomst als Amerikaanse boerendochter lijkt Loïe Fuller (Soko) voorbestemd te maken tot pionier van de moderne dans. En toch ontketent Loïe in Parijs met haar adembenemende serpentine dance een ware revolutie. Ze wordt het symbool van een generatie, een sensatie die de Lichtstad voorstelling na voorstelling in lichterlaaie zet. Kunstenaars en aristocraten aanbidden haar. Fuller schuwt geen enkel risico om haar kunst tot het uiterste te drijven, ondanks de zware tol die dat perfectionisme eist van haar lichaam en gezondheid. Uiteindelijk dreigt de haat-liefdeverhouding met haar ambitieuze protégée Isadora Duncan (Lily-Rose Depp) de ondergang in te zetten van dit icoon van de vroege 20ste eeuw.

filmstrip Prijsvraag Independence Day Resurgence

Jullie hebben in grote getale gedaan meegedaan…

EN DE WINNAARS ZIJN: Mark Deijkers & Claudia Noordermeer

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet,

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.