Uitslag prijsvraag Jurassic World

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Steven Spielberg keert terug als uitvoerend producent van het langverwachte nieuwe deel uit de populaire Jurassic Park filmreeks, Jurassic World. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Universal Pictures een aantal mooie rijzen weggeven. Lees hier of je gewonnen hebt.

Filmposter_verticaal_11JuniInDeBioscoop

Titel: Jurassic World
Regisseur: Colin Trevorrow
Scenario: Jeremy Brock, Alison Deega en Alan Rickman
Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Omar Sy, BD Wong, Irrfan Khan
Speelduur: 125 min
Genre: Actie/avontuur
Release: Vanaf 11 juni in de bioscoop, ook in 3D en IMAX 3D.

[youtube -MFQwlsbhpQ]

Verhaal
Steven Spielberg keert terug als uitvoerend producent van het langverwachte nieuwe deel uit de populaire Jurassic Park filmreeks, Jurassic World. Colin Trevorrow regisseert het nieuwe actie-avontuur gebaseerd op de personages van Michael Crichton. Naar een verhaal van Rick Jaffa en Amanda Silver en een scenario van Rick Jaffa & Amanda Silver, Derek Connolly & Colin Trevorrow. Frank Marshall en Patrick Crowly produceren de film.

Voor meer informatie surf je naar www.jurassicworldfilm.nl

filmstrip leeg

Jurassic World

Om kans te maken op 2x een pet, 2x een t-shirt en 2x een tas vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Mara Verseijden, Emiel Boer, Dennis van Hal – Van der Kallen, Roy Freriks, Kevin Plaatje en Nina Mol.

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.