Uitslag prijsvraag Ja, ik wil!

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

Vanaf 15 oktober is Ja, ik wil! in de Nederlandse bioscopen te zien. Ter gelegenheid van de release mogen wij vrijkaarten weggeven. Lees hieronder of je gewonnen hebt.

jaikwil2

Titel: Ja, ik wil!
Regisseur: Kees van Nieuwkerk
Cast: Thijs Römer, Manuel Broekman, Martijn Lakemeier, Jeroen Spitzenberger, Thomas Cammaert, Elise Schaap, Loes Haverkort
Genre: romantische komedie
Speelduur: 96 minuten
Release: Vanaf 15 oktober in de bioscoop

Verhaal
Roos (Elise Schaap) is mooi, leuk, succesvol en begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger) en best friend forever (Thomas Cammaert).

Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer). Men zegt wel: “Van een bruiloft komt een bruiloft”, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze ‘Ja, ik wil!’ zal zeggen?

filmstrip leeg

Om kans te maken op de Ja, ik wil! prijzen vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Erik H. Jansen & Jens Oostland

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.