Uitslag Prijsvraag Into The woods

B

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER.

De musicalverfilming Into The woods geeft een moderne draai aan de geliefde sprookjes van de Gebroeders Grimm. Ter gelegenheid van de DVD-release mogen wij in samenwerking met Disney de DVD weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt.

Into The woods

Titel: Into The woods
Regisseur: Rob Marshall
Scenario: James Lapine, Stephen Sondheim
Cast: Meryl Streep, James Corden, Emily Blunt, Johnny Depp, Anna Kendrick, Chris Pine, Billy Magnussen, Mackenzie Mauzy, Lucy Punch, Tammy Blanchard, Christine Baranski, Tracey Ullman, Lilla Crawford, Daniel Huttlestone
Genre: Adventure, Fantasy, Musical
Speelduur: 125 minuten

[youtube ARdB_LzgAjo]

Verhaal
Into the Woods geeft een moderne draai aan de geliefde sprookjes van de Gebroeders Grimm. De verhaallijnen van een aantal sprookjes zijn met elkaar verweven. De wensen en zoektochten van de personages worden gevolgd om te kijken waar ze toe leiden. Deze humoristische en hartverwarmende film volgt de klassieke verhalen van Assepoester (Anna Kendrick), Roodkapje (Lilla Crawford) en de Boze Wolf (Johnny Depp), Sjaak en de bonenstaak (Daniel Huttlestone) en Rapunzel (MacKenzie Mauzy). De sprookjes zijn met elkaar verbonden door een nieuw verhaal over een bakker en z’n vrouw (James Corden & Emily Blunt). Het bakkersechtpaar wil graag kinderen en heeft contact met de heks (Meryl Streep), die een vloek over hen heeft uitgesproken.

filmstrip leeg

Om kans te maken op de DVD van Into the Woods vroegen we je om onze Facebook te liken en een privébericht te sturen. Dit hebben jullie in grote getale gedaan, maar er kan maar één winnaar zijn!

EN DE WINNAAR IS: Lotje Hoogervorst

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaar van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.