Uitslag prijsvraag Grimsby

B

Vanaf 25 februari draait Grimsby in de Nederlandse bioscopen. Speciaal voor onze trouwe bezoekers mogen wij T-shirts en bieropeners weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt.

Prijsvraag Grimsby

Titel: Grimsby
Regisseur: Louis Leterrie
Scenario: 
Sacha Baron Cohen, Phil Johnston en Peter Baynham
Cast: Sacha Baron Cohen, Mark StrongIan McShane, Penélope Cruz, Rebel Wilson, Isla Fisher
Genre: Komedie
Speelduur: 83 minuten
Release: Vanaf 25 februari in de bioscoop

Verhaal
Nobby (Baron Cohen) heeft alles wat een man uit Grimsby zou kunnen wensen – negen kinderen en de lekkerste vriendin in noord-Engeland (Rebel Wilson). Er is slechts één ding dat hij mist: zijn kleine broer Sebastian (Mark Strong). Nobby is al 28 jaar op zoek naar hem nadat ze door verschillende families werden geadopteerd. Als Nobby erachter komt waar zijn broer te vinden is, weet hij niet dat Sebastian een spion is bij MI6 én dat hij net een wereldbedreigend complot op het spoor is. Wanneer Sebastian ten onrechte wordt beschuldigd, moet hij plotseling op de vlucht. Hij zal zich erbij neer moeten leggen dat hij de wereld alleen kan redden met de hulp van de grootste idioot ter wereld, zijn broer Nobby.

Website: www.grimsbyfilm.nl

filmstrip leeg

Jullie hebben in grote getale gedaan meegedaan, maar er kunnen maar twee winnaars zijn!

EN DE WINNAARS ZIJN: Sophia Amesz-Grootjans & Arie de Haas

Namens Filmhoek.nl willen wij de prijswinnaars van harte feliciteren met de prijs. Wij zullen deze z.s.m. naar jou toesturen. Heel veel plezier ermee. Tevens willen wij de andere kandidaten bedanken voor het meedoen.

Met vriendelijke groet

Redactie Filmhoek.nl

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.